Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Олія рослинна рафінована
Очікувана вартість
805 490,00 UAH
UA-2020-02-14-003416-c ● c0731705a4aa426597549a9cedf30d11
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ДВНЗ "Національна академія внутрішніх справ" |
Код ЄДРПОУ: | 08751177 |
Вебсайт: | http://www.naiau.kiev.ua |
Місцезнаходження: | 03035, Україна , м. Київ обл., м. Київ, пл. Солом'янська, 1 |
Контактна особа: |
Роман Міщенко +380675922308 8573793@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 лютого 2020 17:14 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 20 лютого 2020 20:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 26 лютого 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 01 березня 2020 20:00 |
Початок аукціону: | 02 березня 2020 14:14 |
Очікувана вартість: | 805 490,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 8 054,90 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 24000 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15420000-8: Рафіновані олії та жири
Місце поставки :
- м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9,
- м. Київ, вул. Карбишева,3;
- м. Київ, вул. Колекторна, 4;
- м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 53;
- Київська обл., Києво-Святошинський р-н., с. Віта Поштова, Відділ спеціальної та фізичної підготовки НАВС;
- м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3;
- їдальня Вишгородського центру первинної професійної підготовки (урочище Лужок, Вишгородського р-ну, Київської області).
Кількість: 2 найменування (21012,80 кг):
1) Олія рослинна (соняшникова) рафінована дезодорована виморожена (ПЕТ 4,6 кг або еквівалент) – 15410 кг (або 3350 шт.)
2) Олія рослинна (соняшникова) рафінована дезодорована виморожена (ПЕТ 0,92 кг або еквівалент) – 5602,80 кг (або 6090 шт.)
Розгорнути
Згорнути
- м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9,
- м. Київ, вул. Карбишева,3;
- м. Київ, вул. Колекторна, 4;
- м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 53;
- Київська обл., Києво-Святошинський р-н., с. Віта Поштова, Відділ спеціальної та фізичної підготовки НАВС;
- м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3;
- їдальня Вишгородського центру первинної професійної підготовки (урочище Лужок, Вишгородського р-ну, Київської області).
Кількість: 2 найменування (21012,80 кг):
1) Олія рослинна (соняшникова) рафінована дезодорована виморожена (ПЕТ 4,6 кг або еквівалент) – 15410 кг (або 3350 шт.)
2) Олія рослинна (соняшникова) рафінована дезодорована виморожена (ПЕТ 0,92 кг або еквівалент) – 5602,80 кг (або 6090 шт.)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
21012.8 кілограми
Олія рослинна рафінована
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15420000-8 — Рафіновані олії та жири
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 лютого 2020 17:14 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
14 лютого 2020 17:14 |
Кваліфікаційні_вимоги.doc | |
14 лютого 2020 17:14 |
Технічні_якісні_кількісні_характеристики.doc | |
14 лютого 2020 17:14 |
Проект_договору.doc | |
14 лютого 2020 17:14 |
ВТ_олія 2020.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Требования в ТД
Дата подання: 18 лютого 2020 08:58
Дата відповіді: 18 лютого 2020 10:10
Уважаемый заказчик, укажите, на основании каких законодательных норм с указанием наименования документа и номера статьи, Вы требуете приложить сертификат ISO 22000…..?
Відповідь: Дякуємо за звернення!
Системи управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. В Україні застосування систем ХАССП (НАССР - Hazard Analysis and Critical Control Points) є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів.
Наводимо витяг з Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
« Стаття 20. Обов’язки операторів ринку
2. Оператори ринку зобов’язані:
1) забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
2) розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів;…»
Концепцію «Аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування» (у латинській абревіатурі - НАССР "Hazard Analysis and Critical Control Point") і настанови щодо її застосування викладено в стандарті Комісії Кодекс Аліментаріус CAC/RCP 1–1969 (Rev. 4–2003) «Рекомендований міжнародний звід правил гігієни харчових продуктів» (Комісію Кодекс Аліментаріус було створено у 60-і роки минулого століття з ініціативи Продовольчої й сільськогосподарської організації ООН (FAO) і Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), наразі вона є найважливішим міжнародним інформаційним центром, який розробляє стандарти харчової безпеки - http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius). Концепцію НАССР покладено в основу стандартів на системи управління безпечністю харчових продуктів.
Згідно з наказом ДП «УкрНДНЦ» від 31 жовтня 2019 р. № 340 в Україні з 01 грудня 2019 року набув чинності національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу» на заміну ДСТУ ISO 22000:2007(ISO 22000:2005, IDT), який втрачає чинність з 01 липня 2021 року.
Також, з 01 грудня 2019 року надано чинності національним стандартам, які встановлюють вимоги до програм-передумов для різних ланок харчового ланцюга, та застосування яких є обов’язковим під час запровадження вимог ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT):
- ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019 (ISO/TS 22002-1:2009, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів Частина 1. Виробництво харчових продуктів» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019 (ISO/TS 22002-2:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019 (ISO/TS 22002-3:2011, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019 (ISO/TS 22002-4:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво пакування для харчових продуктів» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019 (ISO/TS 22002-6:2016, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22003:2019 (ISO/TS 22003:2013, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів» - на заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009.
Усі стандарти прийнято методом підтвердження, тобто мовою оригіналу. Проектом Програми національної стандартизації на 2020 рік передбачено розроблення та видання стандартів стосовно систем управління безпечністю харчових продуктів методом перекладу.
Системи управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. В Україні застосування систем ХАССП (НАССР - Hazard Analysis and Critical Control Points) є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів.
Наводимо витяг з Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
« Стаття 20. Обов’язки операторів ринку
2. Оператори ринку зобов’язані:
1) забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
2) розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів;…»
Концепцію «Аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування» (у латинській абревіатурі - НАССР "Hazard Analysis and Critical Control Point") і настанови щодо її застосування викладено в стандарті Комісії Кодекс Аліментаріус CAC/RCP 1–1969 (Rev. 4–2003) «Рекомендований міжнародний звід правил гігієни харчових продуктів» (Комісію Кодекс Аліментаріус було створено у 60-і роки минулого століття з ініціативи Продовольчої й сільськогосподарської організації ООН (FAO) і Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), наразі вона є найважливішим міжнародним інформаційним центром, який розробляє стандарти харчової безпеки - http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius). Концепцію НАССР покладено в основу стандартів на системи управління безпечністю харчових продуктів.
Згідно з наказом ДП «УкрНДНЦ» від 31 жовтня 2019 р. № 340 в Україні з 01 грудня 2019 року набув чинності національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу» на заміну ДСТУ ISO 22000:2007(ISO 22000:2005, IDT), який втрачає чинність з 01 липня 2021 року.
Також, з 01 грудня 2019 року надано чинності національним стандартам, які встановлюють вимоги до програм-передумов для різних ланок харчового ланцюга, та застосування яких є обов’язковим під час запровадження вимог ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT):
- ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019 (ISO/TS 22002-1:2009, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів Частина 1. Виробництво харчових продуктів» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019 (ISO/TS 22002-2:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019 (ISO/TS 22002-3:2011, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019 (ISO/TS 22002-4:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво пакування для харчових продуктів» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019 (ISO/TS 22002-6:2016, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин» - Вперше;
- ДСТУ ISO/TS 22003:2019 (ISO/TS 22003:2013, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів» - на заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009.
Усі стандарти прийнято методом підтвердження, тобто мовою оригіналу. Проектом Програми національної стандартизації на 2020 рік передбачено розроблення та видання стандартів стосовно систем управління безпечністю харчових продуктів методом перекладу.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП "РОСА" #32704590 |
Переможець |
789 827,54
UAH з ПДВ
|
03 березня 2020 19:49
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
07 січня 2021 13:14
|
Електронний підпис | зміни до договору |
06 листопада 2020 01:25
|
ДУ № 3 до Дог. П-282.PDF | зміни до договору |
06 листопада 2020 01:24
|
Електронний підпис | зміни до договору |
27 жовтня 2020 00:59
|
ДУ № 2 до дог. П-282.PDF | зміни до договору |
27 жовтня 2020 00:58
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 жовтня 2020 22:32
|
Дод.угода № 1 до Дог. П-282.PDF | зміни до договору |
01 жовтня 2020 22:31
|
Електронний підпис | укладений |
18 березня 2020 12:40
|
П-282.PDF | укладений |
18 березня 2020 12:34
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 01 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 01 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | визначено в додатковій угоді |
Номер договору про закупівлю: | № П-282 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода №1 до Договору № № П-282 від 17.03.2020 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 26 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 27 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | визначено в додатковій угоді |
Номер договору про закупівлю: | № П-282 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода №2 до Договору № № П-282 від 17.03.2020 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 05 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 06 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | визначено в додатковій угоді |
Номер договору про закупівлю: | № П-282 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода №3 до Договору № П-282 від 17.03.2020 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |