Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Закупівля м'ясопродуктів ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти до 31.12.2020 року
Очікувана вартість
11 182,00 UAH
UA-2020-02-10-000236-b ● fb14eb1216ea4cca9b3471a8d3bd16b0
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ДПТНЗ "ДПТНЗ СОФІЇВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ" |
Код ЄДРПОУ: | 21902126 |
Місцезнаходження: | 53100, Україна , Дніпропетровська обл., смт. Софіївка, вул. Поштова, 10 |
Контактна особа: |
Іван Рибалкін +380680590774,+380972760139 sofpl@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 лютого 2020 09:35 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 13 лютого 2020 14:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 лютого 2020 14:00 |
Очікувана вартість: | 11 182,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 55,91 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
58 кілограми
Ковбаса варена, вагова вищого гатунку. Норми якості згідно ДСТУ 4436:2005. Смак і запах приємний, відповідає ковбасним виробам, з ароматом прянощів. Вигляд фаршу на розрізі – рожевого або світло-рожевого кольору, однорідний, рівномірно перемішаний. Сировина, що повинна бути використана під час вироблення ковбас варених вищого сорту (в % до загальної маси сировини) - не менше ніж 20 % яловичини знежилованої першого сорту, не менше ніж 45 % свинини знежилованої нежирної.
Розгорнути
Згорнути
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
53100, Україна, Дніпропетровська область, смт. Софіївка, вул. поштова, 10
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
58 кілограми
Сосиски філейні, вищого гатунку Норми якості згідно ДСТУ 4436:2005. Спосіб обробки
варені. Сосиски повинні бути в натуральній або у целюлозної оболонці, з чистою сухою поверхнею, без пошкоджень оболонки, напливів фаршу, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна, щільна, ніжна, соковита, не крихка, не рихла. Смак і запах приємний, відповідає ковбасним виробам, з ароматом прянощів. Вигляд фаршу на розрізі – рожевого або світло-рожевого кольору, однорідний, рівномірно перемішаний.
Розгорнути
Згорнути
варені. Сосиски повинні бути в натуральній або у целюлозної оболонці, з чистою сухою поверхнею, без пошкоджень оболонки, напливів фаршу, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна, щільна, ніжна, соковита, не крихка, не рихла. Смак і запах приємний, відповідає ковбасним виробам, з ароматом прянощів. Вигляд фаршу на розрізі – рожевого або світло-рожевого кольору, однорідний, рівномірно перемішаний.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
53100, Україна, Дніпропетровська область, смт. Софіївка, вул. поштова, 10
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Розрахунки проводяться шляхом перерахування Замовником коштів на реєстраційний рахунок Постачальника протягом 7 робочих днів після отримання товару на підставі видаткових накладних при наявності фінансування. | Пiсляоплата | 7 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 лютого 2020 09:43 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
10 лютого 2020 09:35 |
Оголошення на закупівлю ковбасні.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Спарта 2015 #39625877 |
Переможець |
10 614,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 16:03
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 вересня 2020 10:47
|
Зіскановане_20200924 (5).jpg | зміни до договору |
25 вересня 2020 10:46
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 червня 2020 10:14
|
Зіскановане_20200616 (3).jpg | зміни до договору |
17 червня 2020 10:13
|
Електронний підпис | укладений |
02 березня 2020 11:35
|
Договір 1 СПАРТА2015 М'ясопродукти.PDF | укладений |
02 березня 2020 11:33
|
Специфікація 1 СПАРТА2015 М'ясопродукти.PDF | укладений |
02 березня 2020 11:33
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 16 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 17 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення ціни у зв'язку зі зменшенням обсягів закупівлі. |
Номер договору про закупівлю: | 1 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 вересня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 25 вересня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Збільшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 1 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |