Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оброблені фрукти та овочі, (Консервована кукурудза у кількості 196,8 кг, консервований зелений горошок у кількості 123 кг, томатна паста у кількості 120 кг, огірки консервовані у кількості 300 штук)
Очікувана вартість
37 060,70 UAH
UA-2020-01-13-002296-c ● ac7b71f43f844ec7bfd87d1e8c72ff64
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 січня 2020 16:53 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 січня 2020 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 16 січня 2020 18:00 |
Очікувана вартість: | 37 060,70 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 185,31 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
1. Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках по 410г.
Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%.
Смакові якості повинні відповідати даному товару.
Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С.
Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7164: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
2. Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г.
Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%.
Смакові якості повинні відповідати даному товару.
Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С.
Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7165: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
3. Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г.
Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару.
Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 5081: 2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
4. Огірки консервовані у кількості 300 штук
Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Урожай 2019 року.
Фасування – у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л.
До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін.
Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою.
Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень.
Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів.
Розгорнути
Згорнути
1. Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках по 410г.
Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%.
Смакові якості повинні відповідати даному товару.
Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С.
Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7164: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
2. Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г.
Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%.
Смакові якості повинні відповідати даному товару.
Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С.
Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7165: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
3. Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г.
Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару.
Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 5081: 2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
4. Огірки консервовані у кількості 300 штук
Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Урожай 2019 року.
Фасування – у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л.
До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін.
Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою.
Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень.
Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
439.8 кілограми
Консервована кукурудза у кількості 196,8 кг, консервований зелений горошок у кількості 123 кг, томатна паста у кількості 120 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна,9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
27 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
300 штуки
огірки консервовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна,9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
27 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 січня 2020 16:53 |
Проєкт ДОГОВОРУ.docx |
13 січня 2020 16:53 |
ДКТ.doc |
13 січня 2020 16:53 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
36 407,16
UAH з ПДВ
|
21 січня 2020 13:23
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір 533.pdf | укладений |
27 січня 2020 16:52
|