Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яловичина
Очікувана вартість
102 000,00 UAH
UA-2019-10-31-002361-b ● 4fc67a14df5649acb318291865e4dffd
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ |
Код ЄДРПОУ: | 43041752 |
Місцезнаходження: | 39605, Україна , Полтавська обл., місто Кременчук, вул.Перемоги, буд.17/6 |
Контактна особа: |
Ішкова Людмила Петрівна +380536758237 tenderklk1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 31 жовтня 2019 18:33 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 07 листопада 2019 18:37 |
Оскарження умов закупівлі: | до 13 листопада 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 17 листопада 2019 18:37 |
Початок аукціону: | 18 листопада 2019 11:49 |
Очікувана вартість: | 102 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 510,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 3060 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
750 кг
Яловичина великий шматок з/тазова частина охолоджена І кат (джерело фінансування - Державний бюджет)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
39605, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Перемоги, буд.17/6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Iнша подія | Оплата за поставлений товар здійснюється шляхом безготівкового переказу коштів на поточний рахунок постачальника протягом 30 календарних днів з дати підписання видаткової накладної на товар та отримання покупцем рахунку-фактури | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
31 жовтня 2019 18:38 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.6 Відомості.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.5 Інформація ст.17.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.4 Проект договору.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.3 Технічні.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.2 Кваліфікаційні.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
Дод.1 Тендерна пропозиція.doc | |
31 жовтня 2019 18:33 |
ТД мясо (яловичина) 2019.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо кваліфікаційних вимог
Дата подання: 07 листопада 2019 05:38
Дата відповіді: 11 листопада 2019 17:51
Шановний Замовнику!
Повідомляємо Вам, що відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012:
• Оператори ринку, що здійснюють підготовку, обробку чи переробку харчових продуктів, зобов’язані розробляти, впроваджувати та застосовувати процедури, засновані на використанні в повному обсязі принципів системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) (розділ ІІІ, п. 3.1).
В свою чергу, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 року (зі змінами) передбачає встановлення прозорого механізму надання державних гарантій безпечності та якості харчових продуктів та запровадження державного контролю в сфері санітарних та фітосанітарних заходів. В той же час, сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контроля у критичних точках (НАССР), не є обов’язковою.
То поясніть, будь-ласка, на підставі чого Ви вимагаєте надання у складі тендерної пропозиції саме сканований оригінал сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005,IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів, якщо його обов’язкове отримання не передбачене чинним законодавством.
Окремо, хочемо зазначити, що ст. 22 п. 2 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 року (зі змінами) передбачає, що оператори ринку повинні бути здатні встановити інших операторів ринку, яким вони постачають харчові продукти та інші об’єкти санітарних заходів за принципом «крок вперед». На підставі цього, хочемо поставити ще одне питання. А чи маєте Ви, як Замовник, сертифікат по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005,IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів або ж введену у дію системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ?
Спираючись на викладене, прохаємо внести зміни до тендерної документації на її відповідність вимогам чинного законодавства.
Дякуємо!
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Впровадження системи НАССР в Україні регулюється Законом від 23.12.97 р. № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» (далі — Закон 771), Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» та ін. З 20 вересня 2019 р. стало обов’язковим впровадження системи управління безпечністю харчової продукції НАССР на всіх українських підприємствах, у тому числі МСБ, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами.
Законом № 771 установлено вимоги до впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР. Такий обов’язок покладено безпосередньо на операторів ринку (ст. 20, 21 Закону № 771):
Част1. ст.21 - Оператори ринку розробляють, запроваджують та використовують постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
Част.2. ст.21 - Вимоги частини першої цієї статті не поширюються на операторів ринку, що здійснюють первинне виробництво, а також провадять пов’язану з первинним виробництвом діяльність, зокрема транспортування, зберігання та обробку первинної продукції в місці первинного виробництва, за умови, що при цьому не змінюється суттєво стан таких продуктів, а також на транспортування живих тварин, призначених для споживання людиною, транспортування з місця первинного виробництва до потужності продуктів рослинного походження, продуктів рибальства, а також продуктів полювання.
Вимога надання у складі тендерної пропозиції сканованого оригіналу сертифікату (сертифікатів) стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005,IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів є підтвердженням дотримання впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР учасником.
Законом № 771 установлено вимоги до впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР. Такий обов’язок покладено безпосередньо на операторів ринку (ст. 20, 21 Закону № 771):
Част1. ст.21 - Оператори ринку розробляють, запроваджують та використовують постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
Част.2. ст.21 - Вимоги частини першої цієї статті не поширюються на операторів ринку, що здійснюють первинне виробництво, а також провадять пов’язану з первинним виробництвом діяльність, зокрема транспортування, зберігання та обробку первинної продукції в місці первинного виробництва, за умови, що при цьому не змінюється суттєво стан таких продуктів, а також на транспортування живих тварин, призначених для споживання людиною, транспортування з місця первинного виробництва до потужності продуктів рослинного походження, продуктів рибальства, а також продуктів полювання.
Вимога надання у складі тендерної пропозиції сканованого оригіналу сертифікату (сертифікатів) стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005,IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів є підтвердженням дотримання впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР учасником.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ФОП Сергієнко Володимир Іванович #3019512776 |
Переможець |
101 880,00
UAH з ПДВ
|
20 листопада 2019 16:23
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
10 грудня 2019 15:17
|
ДУ 1 дог.0184-19з.pdf | укладений |
10 грудня 2019 15:14
|
Електронний підпис | укладений |
02 грудня 2019 10:00
|
Дог.0184-19з.pdf | укладений |
02 грудня 2019 09:59
|
Виконання договору
Строк дії за договором: | 02 грудня 2019 — 31 грудня 2019 |
Сума оплати за договором: |
0
з ПДВ
|
Причини розірвання договору: | Сторони, керуючись п.1 ч. 4 ст. 36 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року №922-VIII (із змінами), та ст.651, 653, 654 Цивільного кодексу України дійшли згоди зменшити обсяги закупівлі товарів та відповідно ціну Договору на 101880грн.00коп. (сто одна тисяча вісімсот вісімдесят грн.00коп.), з урахуванням ПДВ 19680грн.00коп.(дев’ятнадцять тисяч шістсот вісімдесят грн.00коп.). З урахуванням внесених змін Сторони дійшли згоди розірвати Договір від 02.12.2019р. №184/19з. |