Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яловичина
Очікувана вартість
90 000,00 UAH
UA-2019-08-09-000142-c ● 4b77195cdf3e4e61b1ed5fb7bb1cdb5e
Спрощена закупівля
Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КСРУ Житомирське вище професійне училище-інтернат, Житомирської ОДА |
Код ЄДРПОУ: | 03191526 |
Місцезнаходження: | 10029, Україна , Житомирська обл., Житомир, вул. Небесної Сотні, 43 |
Контактна особа: |
Крупеня Павло Іванович +380937329719 03191526@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 серпня 2019 10:30 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 16 серпня 2019 10:35 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 20 серпня 2019 10:35 |
Очікувана вартість: | 90 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 900,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кг
Яловичина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10029, Україна, Житомирська область, Житомир, вул.Небесної Сотні, 43
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 вересня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Отримання видаткої накладної | Пiсляоплата | 15 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 серпня 2019 10:31 |
ДОК яловичина.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Технічні специфікації
Дата подання: 09 серпня 2019 11:28
Дата відповіді: 09 серпня 2019 13:14
В технічній специфікації ви зазначаєте, що м'ясо охолоджене 1 категорії без кісток, якість відповідає ДСТУ 6030: 2008, м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Проте, вказане Вами ДСТУ 6030:2008 передбачає виробництво яловичини та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Зазначте, будь ласка, яке саме мясо необхідно з кісткою чи без кісток?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: М'ясо без кістки.
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій