Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Яловичина
Очікувана вартість
90 000,00 UAH
UA-2019-08-09-000142-c 4b77195cdf3e4e61b1ed5fb7bb1cdb5e
Спрощена закупівля    Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено

Контакти

Крупеня Павло Іванович

+380937329719 03191526@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КСРУ Житомирське вище професійне училище-інтернат, Житомирської ОДА
Код ЄДРПОУ: 03191526
Місцезнаходження: 10029, Україна , Житомирська обл., Житомир, вул. Небесної Сотні, 43
Контактна особа: Крупеня Павло Іванович
+380937329719
03191526@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 09 серпня 2019 10:30
Звернення за роз’ясненнями: до 16 серпня 2019 10:35
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 20 серпня 2019 10:35
Очікувана вартість: 90 000,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 900,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кг
Яловичина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 10029, Україна, Житомирська область, Житомир, вул.Небесної Сотні, 43
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 02 вересня 2019  —  31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Отримання видаткої накладної Пiсляоплата 15 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
09 серпня 2019 10:31
ДОК яловичина.docx

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

Технічні специфікації
Дата подання: 09 серпня 2019 11:28
Дата відповіді: 09 серпня 2019 13:14
В технічній специфікації ви зазначаєте, що м'ясо охолоджене 1 категорії без кісток, якість відповідає ДСТУ 6030: 2008, м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Проте, вказане Вами ДСТУ 6030:2008 передбачає виробництво яловичини та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Зазначте, будь ласка, яке саме мясо необхідно з кісткою чи без кісток?
Розгорнути Згорнути
Відповідь: М'ясо без кістки.

Інформація про відміну

Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій