Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М"ясо (свинина охолоджена без кісток)
Очікувана вартість
16 960,00 UAH
UA-2019-07-15-001058-a ● 3fdf69611d1d493bb35e71378559bcc9
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ОВРУЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №4 ОВРУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Код ЄДРПОУ: | 25313326 |
Місцезнаходження: | 11101, Україна , Житомирська обл., Овруч, Тараса Шевченка 74 |
Контактна особа: |
Левківська Марія 380675979852 dzn4tender@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 15 липня 2019 16:16 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 липня 2019 09:10 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 19 липня 2019 11:30 |
Початок аукціону: | 22 липня 2019 11:23 |
Очікувана вартість: | 16 960,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 169,60 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
М"ясо (свинина охолоджена без кісток). Згідно документації
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
160 кілограми
М"ясо (свинина охолоджена без кісток)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
11101, Україна, Житомирська область, Овруч, Тараса Шевченка, 74
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
20 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
15 липня 2019 16:17 |
док-ція про закупівлю мясо куряче.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП "Продцентр-плюс" #37677991 |
Переможець |
15 830,16
UAH з ПДВ
|
23 липня 2019 13:02
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
договір 20.pdf | укладений |
26 липня 2019 13:38
|