Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

тушки курині 1гат. натуральні заморожені; яловичина б/к; печінка яловича
Очікувана вартість
76 468,00 UAH
UA-2019-02-04-002500-b 92039c7a634a4557abdeea03117d1e1f
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Любов Іванівна Чунихіна

+380661948972 promin_center@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 04 лютого 2019
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальний заклад “Харківський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Промінь”
Код ЄДРПОУ: 32869843
Місцезнаходження: 61174, Україна , Харківська обл., м.Харків, проспект Перемоги, 77-А
Контактна особа: Любов Іванівна Чунихіна
+380661948972
promin_center@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
884 кілограм
тушки курині 1гат. натуральні заморожені; яловичина б/к; печінка яловича
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61174, Україна, Харківська область, м.Харків, проспект Перемоги, 77-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

04 лютого 2019 14:38
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
Фізична особа-підприємець Гаджиєва Сіма
#3215022248
Переможець 76 468,00
UAH
04 лютого 2019 14:38

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
04 лютого 2019 14:40
Договор №2 - М'ясо 04.02.2019 12-31.pdf укладений
04 лютого 2019 14:40