Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оброблені фрукти та овочі, (Консервована кукурудза у кількості 246 кг, консервований зелений горошок у кількості 123 кг, томатна паста у кількості 38 кг, сухофрукти у кількості 25кг, огірки консервовані у кількості 250шт).
Очікувана вартість
30 951,00 UAH
UA-2019-01-28-002044-a ● 4985c0dd056e4ef8b69f40f3b3eadfd8
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 28 січня 2019 16:49 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 січня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 31 січня 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 30 951,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 154,76 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках 410г. Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 7164 2010.
Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г. Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 7165 2010.
Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г. Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару. Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 5081: 2008.
Сухофрукти:
Зовнішній вигляд: сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі, без гнилих фруктів та ягід, без плісняви, однорідні за розміром та забарвленням.
Запах: властивий сушеним фруктам, без стороннього запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Смак сушених фруктів. Не допускаються сухофрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками.
Оцінка якості ДСТУ 3355-96.
Огірки консервовані
Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015.
До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів.
Фасування у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л.
Урожай 2018 року.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках 410г. Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 7164 2010.
Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г. Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 7165 2010.
Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г. Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару. Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням.
Оцінка якості за ДСТУ 5081: 2008.
Сухофрукти:
Зовнішній вигляд: сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі, без гнилих фруктів та ягід, без плісняви, однорідні за розміром та забарвленням.
Запах: властивий сушеним фруктам, без стороннього запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Смак сушених фруктів. Не допускаються сухофрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками.
Оцінка якості ДСТУ 3355-96.
Огірки консервовані
Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015.
До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів.
Фасування у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л.
Урожай 2018 року.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
432 кілограми
Оброблені фрукти та овочі, (Консервована кукурудза у кількості 246 кг, консервований зелений горошок у кількості 123 кг, томатна паста у кількості 38 кг, сухофрукти у кількості 25кг).
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
11 лютого 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
250 штуки
Оброблені фрукти тата овочі (огірки консервовані у кількості 250шт).
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
11 лютого 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
28 січня 2019 16:58 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
28 січня 2019 16:50 |
ДКТ.doc |
28 січня 2019 16:49 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
30 947,10
UAH з ПДВ
|
05 лютого 2019 11:11
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:47
|
Додаткова угода №2 до Договору №55 від 11.02.2019р..pdf | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:46
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 листопада 2019 15:32
|
Додаткова угода №1 до Договору №55.pdf | зміни до договору |
22 листопада 2019 15:21
|
Договір 55.pdf | укладений |
11 лютого 2019 14:19
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1.Пункт 3.2 Договору №55 від 11.02.2019р. поставки товарів викласти в наступній редакції: Загальна сума цього Договору зменшилась на 577 грн. 50 коп. (п'ятсот сімдесят сім грн. 50 коп.) і визначається в розмірі 30369 грн. 60 коп. (тридцять тисяч триста шістдесят дев'ять грн. 60 коп.) у т.ч. ПДВ - 5061,60 грн. 2.Всі інші умови до Договору поставки товарів залишаються без змін. 3.Перерахування коштів здійснюється з урахуванням фінансування. |
Номер договору про закупівлю: | №55 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Загальна сума цього Договору зменшилась на 00грн 01 коп. і визначається в розмірі 30369,59 грн. Всі інші умови до Договору постачання залишаються незмінними. |
Номер договору про закупівлю: | №55 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |