Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
риба морожена
Очікувана вартість
73 800,00 UAH
UA-2019-01-16-000531-c ● 78fdbf22c3ea4fcab6c4474541bc7d07
Спрощена закупівля
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Соледарський професійний ліцей |
Код ЄДРПОУ: | 02542337 |
Місцезнаходження: | 84545, Україна , Донецька обл., м. Соледар, , вул. Соледарська, б.1-А |
Контактна особа: |
Валентина Олексіївна Буданова +380994946047 spl_111@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 16 січня 2019 10:38 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 січня 2019 11:35 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 січня 2019 11:36 |
Початок аукціону: | 25 січня 2019 11:28 |
Очікувана вартість: | 73 800,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 369,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
900 кілограм
риба морожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
84545, Україна, Донецька область, м.Соледар, вул.Соледарська, б.1- А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
16 січня 2019 12:40 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
16 січня 2019 10:38 |
ТД риба.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ПРОДИНФО" #35636927 |
Очікує рішення |
63 990,00
UAH з ПДВ
|
25 січня 2019 11:49
|
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 25 січня 2019 15:20 |
Коментар щодо відміни: | у зв'язку із реорганізацієюзакладів ПТО Донецької області та зміною статусу ліцею |
Документи:
25 січня 2019 15:20
|
Електронний підпис |
25 січня 2019 14:56
|
ПРОТОКОЛ 13.pdf |