Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Продукція борошномельно-круп’яної промисловості, (Борошно у кількості 200кг, крупа гречана у кількості 250кг, рис у кількості 250кг)
Очікувана вартість
12 720,00 UAH
UA-2019-01-10-000643-b ● e7bf1d9426404868b0190d34e302abff
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 січня 2019 16:48 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 11 січня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 січня 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 12 720,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 63,60 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
Борошно пшеничне
Борошно пшеничне вищого гатунку повинно відповідати вимогам ГСТУ 46.004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови», і виготовлятись згідно з Правилами організації і ведення технологічного процесу на борошно- мельних заводах», затвердженими МінАПК України 20.03.98р. №83, з дотриманням санітарних норм, затверджених в установленому порядку.
Фасування: пачки масою нетто по 2,0 кг або нефасоване(у мішках);
Колір: білий або білий із жовтим відтінком.
Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий.
Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.
Вміст мінеральної домішки - при розжовуванні борошна не повинно відчуватись хрускоту.
Зольність у перерахунку на суху речовину -не більше 0,55 %; клейковина сира - не менше 24,0 %.
На споживчій тарі з борошном пшеничним вищого ґатунку повинно бути маркування/ етикетування державною мовою згідно вимог ГСТУ 46.004-99 ( ГОСТ 26791) та ст.38 ЗУ «Про безпечність та якість харових продуктів».
Крупа гречана
Оцінка якості: згідно ДСТУ 7697-2016.
Зовнішний вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів;
Колір: жовто-коричневий різних відтінків;
Смак і запах: притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви.
Масова частка вологи: не більше ніж 10%;
За якістю: вищий сорт;
За розміром: середня;
Пакування: пачки масою нетто 1,0 кг або нефасована(у мішку).
Рис
Оцінка якості: згідно ДСТУ 4965-2008.
Якщо товар іноземного походження, він має бути зареєстрованим в Україні та мати відповідні документи.
Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають наявність дрібнодроблених круп не більше ніж 3,0% за масою.
Колір : від білого до світло-кремового різних відтінків.
Смак і запах: притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви.
Пакування: пачки масою нетто 1,0 кг або не фасований(у мішку);
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Борошно пшеничне
Борошно пшеничне вищого гатунку повинно відповідати вимогам ГСТУ 46.004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови», і виготовлятись згідно з Правилами організації і ведення технологічного процесу на борошно- мельних заводах», затвердженими МінАПК України 20.03.98р. №83, з дотриманням санітарних норм, затверджених в установленому порядку.
Фасування: пачки масою нетто по 2,0 кг або нефасоване(у мішках);
Колір: білий або білий із жовтим відтінком.
Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий.
Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.
Вміст мінеральної домішки - при розжовуванні борошна не повинно відчуватись хрускоту.
Зольність у перерахунку на суху речовину -не більше 0,55 %; клейковина сира - не менше 24,0 %.
На споживчій тарі з борошном пшеничним вищого ґатунку повинно бути маркування/ етикетування державною мовою згідно вимог ГСТУ 46.004-99 ( ГОСТ 26791) та ст.38 ЗУ «Про безпечність та якість харових продуктів».
Крупа гречана
Оцінка якості: згідно ДСТУ 7697-2016.
Зовнішний вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів;
Колір: жовто-коричневий різних відтінків;
Смак і запах: притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви.
Масова частка вологи: не більше ніж 10%;
За якістю: вищий сорт;
За розміром: середня;
Пакування: пачки масою нетто 1,0 кг або нефасована(у мішку).
Рис
Оцінка якості: згідно ДСТУ 4965-2008.
Якщо товар іноземного походження, він має бути зареєстрованим в Україні та мати відповідні документи.
Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають наявність дрібнодроблених круп не більше ніж 3,0% за масою.
Колір : від білого до світло-кремового різних відтінків.
Смак і запах: притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви.
Пакування: пачки масою нетто 1,0 кг або не фасований(у мішку);
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
700 кілограми
Продукція борошномельно-круп’яної промисловості, (Борошно у кількості 200кг, крупа гречана у кількості 250кг, рис у кількості 250кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
24 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 січня 2019 16:48 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
10 січня 2019 16:48 |
ДКТ.doc |
10 січня 2019 16:48 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
12 174,00
UAH з ПДВ
|
18 січня 2019 11:11
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір №19 від 25.01.2019р..pdf | укладений |
28 січня 2019 10:02
|