Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясопродукти, (Сосиски молочні ятрань в/г у кількості 150кг, ковбаса напівкопчена ятрань в/г у кількості 200кг, фарш мˊясний яловичий у кількості 500кг)
Очікувана вартість
83 670,00 UAH
UA-2019-01-09-000785-a ● 2d1f100537ea4805a26cfd3d4b36baf7
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 січня 2019 15:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 січня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 17 січня 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 83 670,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 418,35 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
Сосиски молочні ятрань в/г
Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки.
Продукт не містить ГМО.
ДСТУ 4436:2005.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
Ковбаса напівкопчена ятрань в/г
Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО.
ТУ У 15. 1-32731870-004:2005.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
Фарш мˊясний яловичий
Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло-рожевого кольору.
Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без стороннього запаху та присмаку.
ДСТУ 46.020-2002.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Сосиски молочні ятрань в/г
Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки.
Продукт не містить ГМО.
ДСТУ 4436:2005.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
Ковбаса напівкопчена ятрань в/г
Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО.
ТУ У 15. 1-32731870-004:2005.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
Фарш мˊясний яловичий
Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло-рожевого кольору.
Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без стороннього запаху та присмаку.
ДСТУ 46.020-2002.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
850 кілограми
М'ясопродукти, (Сосиски молочні ятрань в/г у кількості 150кг, ковбаса напівкопчена ятрань в/г у кількості 200кг, фарш мˊясний яловичий у кількості 500кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
28 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 січня 2019 15:52 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
09 січня 2019 15:52 |
ДКТ.doc |
09 січня 2019 15:52 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
79 902,00
UAH з ПДВ
|
21 січня 2019 10:02
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:34
|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:34
|
Додаткова угода №3 до Договору № 20 від 25.01.2019р..pdf | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:29
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 листопада 2019 15:09
|
Додаткова угода №2 до Договору №20.pdf | зміни до договору |
22 листопада 2019 15:06
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 липня 2019 13:51
|
Додаткова угода М'ясопродукти.pdf | зміни до договору |
17 липня 2019 13:50
|
Договір №20 від 25.01.2019р..pdf | укладений |
28 січня 2019 09:55
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 17 липня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 17 липня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1.Пункт 3.2 Договору №20 від 25.01.2019р. поставки товарів викласти в наступній редакції: Загальна сума цього Договору зменшилась на 4926 грн. 00 коп. (чотири тисячі дев'ятсот двадцять шість грн. 00 коп.) і визначається в розмірі 74976 грн. 00 коп. (сімдесят чотири тисячі дев'ятсот сімдесят шість грн.00 коп.). 2.Всі інші умови до Договору поставки товарів залишаються незмінними. 3.Перерахування коштів здійснюється з урахуванням фінансування. |
Номер договору про закупівлю: | №20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1.Пункт 3.2 Договору №20 від 25.01.2019р. поставки товарів викласти в наступній редакції: Загальна сума цього Договору збільшилась на 4926 грн. 00 коп. (чотири тисячі дев'ятсот двадцять шість грн. 00 коп.) і визначається в розмірі 79902 грн. 00 коп. (сімдесят дев'ять тисяч дев'ятсот дві грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ - 13317 грн. 00 коп. 2.Всі інші умови до Договору поставки товарів залишаються без змін. 3.Перерахування коштів здійснюється з урахуванням фінансування. |
Номер договору про закупівлю: | №20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Загальна сума цього Договору зменшилась на 00 грн 06 коп. і визначається в розмірі 79901,94 грн. Всі інші умови до Договору постачання залишаються незмінними. |
Номер договору про закупівлю: | №20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |