Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
69 575,00 UAH
UA-2019-01-09-000161-b ● 51c35360dcf9477d9af147c96de10fd9
Спрощена закупівля
Торги відмінено
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Балаклійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Балаклійської районної ради Харківської області |
Код ЄДРПОУ: | 25457261 |
Місцезнаходження: | 64200, Україна , Харківська обл., Балаклія, Харківська область м. Балаклія пров.1 Травня буд.12 |
Контактна особа: |
Кашпор Аліна Володимирівна +380574951265 bzosh02@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 січня 2019 12:54 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 15 січня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 17 січня 2019 00:00 |
Очікувана вартість: | 69 575,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 347,88 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
оброблені фрукти та овочі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
240 кг
капуста квашена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15331142-4 — Оброблена капуста
569 кг
Ікра кабачкова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15331400-1 — Овочеві пресерви та/або консерви
298 кг
Огірки консервовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15331500-2 — Овочі, консервовані в оцті
41 кг
Кабачки консервовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15331500-2 — Овочі, консервовані в оцті
200 кг
Повидло
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15332290-3 — Джеми
362 кг
Сухофрукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15332410-1 — Сухофрукти
97 кг
Паста томатна
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15331425-2 — Томатне пюре
20 кг
родзинки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
64207, Україна, Харківська обл., Волоська Балаклія, пров.1 Травня,12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15332410-1 — Сухофрукти
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 січня 2019 12:53 |
загальні відомості про учасника.docx |
09 січня 2019 12:53 |
ФОРМА тендерна пропозиція.docx |
09 січня 2019 12:53 |
СПЕЦИФІКАЦІЯ.docx |
09 січня 2019 12:53 |
оголошення - копия.docx |
09 січня 2019 12:53 |
проект договору.docx |
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 09 січня 2019 15:50 |
Коментар щодо відміни: | Неможливість усунення помилки |
Документи:
09 січня 2019 15:50
|
прот.5.pdf |