Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (напівфабрикат крупнокусковий натуральний з яловичини заморожений 1 гатунку)
Очікувана вартість
251 318,70 UAH
UA-2018-12-11-000684-b ● 16804d2f6b2e41fdab84a3c194cbc5d9
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний заклад "Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів №9"Харківської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 22678613 |
Місцезнаходження: | 61019, Україна , Харківська обл., Харків, м. Харків, вул.Катаєва, 20 |
Контактна особа: |
Давидян Любовь +380 57 376 36 20 internat9-buh1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 грудня 2018 14:59 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 грудня 2018 15:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 23 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 грудня 2018 15:00 |
Початок аукціону: | 28 грудня 2018 15:06 |
Очікувана вартість: | 251 318,70 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 000,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,80% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2070 кг
Напівфабрикат крупнокусковий натуральний з яловичини заморожений 1 гатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61019, Україна, Харківська обл., Харків, вул.Катаєва 20
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 грудня 2018 14:57 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
11 грудня 2018 14:56 |
Додаток мясо 7-12.doc | |
11 грудня 2018 14:56 |
Додаток мясо 1-6.doc | |
11 грудня 2018 14:56 |
ТД мясо.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо сертифікації cистеми екологічного управління (менеджменту)?
Дата подання: 12 грудня 2018 10:56
Дата відповіді: 17 грудня 2018 12:06
Сертифікація cистеми екологічного управління (менеджменту) підприємств м'ясопереробної галузі на відповідність вимогам ДСТУ ІSO-14001:2015 на даний час не є обов'язковою.
Ми вважаємо, що включення копії сертифікату на систему екологічного менеджменту (на відповідність вимогам ДСТУ ISO - 14001:2015) до переліку
документів тендерної документації є необгрунтованим і невиправданим. Це призводить до дискримінації потенційних учасників торгів і позбавляє потенційних учасників можливості прийняти участь у торгах.
Просимо Вас прибрати даний пункт, або пояснити правомочність його наявності.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: На Ваш запит надаємо наступні роз’яснення. Згідно з ч. 2 ст. 22 Закону України «Про публічні закупівлі» тендерна документація повинна містити: інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля. Замовником у додатку ч.6 розділу 3 до Тендерної документації вказані технічні характеристики предмету закупівлі, зокрема, заходи із захисту довкілля. Крім цього, тендерною документацією передбачено, що на етапі постачання кожна партія товару повинна супроводжуватися документом, який підтверджує його якість та безпеку, а саме:
1. Копією експертного висновку на напівфабрикат крупнокусковий натуральний з яловичини або еквівалент (термін дії не більше ніж 1 місяць).
2. Копією сертифікату на систему управління якістю харчових продуктів (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 9001:2015) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі;
3. Копією сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 22000:2005) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі;
4. Копією сертифікату на систему екологічного менеджменту (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 14001:2015) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі.
Стандарт ISO установлює критерії для системи управління якістю і може використовуватися будь-якою організацією незалежно від її сфери діяльності. Міжнародна організація по стандартизації розробляє стандарти, дотримання яких гарантує, що продукти і послуги є безпечними, надійними і якісними, а виробничі процеси побудовані на використанні максимально ефективних ресурсів з мінімальним впливом на навколишнє середовище. Наявність діючого на підприємстві сертифіката ISO дає впевненість у безпеці придбаної продукції. Ці загальноприйняті стандарти визначають виробничі характеристики і норми, згідно з якими повинні виготовлятися товари і надаватися послуги. Саме завдяки стандартизації споживач може бути впевнений в належній якості продукції та її екологічності.
Встановлення вищезазначених вимог не призводить до дискримінації учасників торгів та не позбавляє потенційних учасників можливості прийняти участь у торгах, оскільки, по-перше, сертифікат екологічного управління (менеджменту) вимагається з переможця торгів при поставці продукції, по-друге, постачальник має право надати еквівалент (аналог) сертифікату, який підтверджує застосування заходів із захисту довкілля.
З вищенаведеного вбачається, що Замовником не порушені основні принципи публічних закупівель, вимоги тендерної документації є обґрунтованими та такими, що не суперечать діючому законодавству. Замовником прийнято рішення відмовити у задоволенні вимоги запитувача.
1. Копією експертного висновку на напівфабрикат крупнокусковий натуральний з яловичини або еквівалент (термін дії не більше ніж 1 місяць).
2. Копією сертифікату на систему управління якістю харчових продуктів (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 9001:2015) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі;
3. Копією сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 22000:2005) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі;
4. Копією сертифікату на систему екологічного менеджменту (відповідає вимогам ДСТУ ІSO 14001:2015) (або еквівалент), виданого на виробництво, переробку, фасування, пакування, зберігання, транспортування, реалізацію предмету закупівлі.
Стандарт ISO установлює критерії для системи управління якістю і може використовуватися будь-якою організацією незалежно від її сфери діяльності. Міжнародна організація по стандартизації розробляє стандарти, дотримання яких гарантує, що продукти і послуги є безпечними, надійними і якісними, а виробничі процеси побудовані на використанні максимально ефективних ресурсів з мінімальним впливом на навколишнє середовище. Наявність діючого на підприємстві сертифіката ISO дає впевненість у безпеці придбаної продукції. Ці загальноприйняті стандарти визначають виробничі характеристики і норми, згідно з якими повинні виготовлятися товари і надаватися послуги. Саме завдяки стандартизації споживач може бути впевнений в належній якості продукції та її екологічності.
Встановлення вищезазначених вимог не призводить до дискримінації учасників торгів та не позбавляє потенційних учасників можливості прийняти участь у торгах, оскільки, по-перше, сертифікат екологічного управління (менеджменту) вимагається з переможця торгів при поставці продукції, по-друге, постачальник має право надати еквівалент (аналог) сертифікату, який підтверджує застосування заходів із захисту довкілля.
З вищенаведеного вбачається, що Замовником не порушені основні принципи публічних закупівель, вимоги тендерної документації є обґрунтованими та такими, що не суперечать діючому законодавству. Замовником прийнято рішення відмовити у задоволенні вимоги запитувача.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 28 грудня 2018 15:27
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОНИШЕВ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ |
251 298,00
UAH з ПДВ
|
251 298,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ІВАНОВ ОЛЕГ БОРИСОВИЧ |
251 318,70
UAH з ПДВ
|
251 318,70
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОНИШЕВ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ #3103515913 |
Переможець |
251 298,00
UAH з ПДВ
|
29 грудня 2018 10:56
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2020 17:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
04 грудня 2019 09:04
|
img115 (1).pdf | зміни до договору |
04 грудня 2019 09:04
|
Електронний підпис | зміни до договору |
04 грудня 2019 09:00
|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 жовтня 2019 19:25
|
img095 (1).pdf | зміни до договору |
25 жовтня 2019 19:25
|
Електронний підпис | зміни до договору |
02 жовтня 2019 14:17
|
img082 (1).pdf | зміни до договору |
02 жовтня 2019 14:17
|
img081 (1).pdf | зміни до договору |
02 жовтня 2019 14:17
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 вересня 2019 06:20
|
6-П 5_2 (1).pdf | зміни до договору |
03 вересня 2019 06:20
|
6-П 5_1 (1).pdf | зміни до договору |
03 вересня 2019 06:20
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 вересня 2019 06:17
|
6-П 4 (1).pdf | зміни до договору |
03 вересня 2019 06:17
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 квітня 2019 11:17
|
Допугода мясо 23.04 (1).pdf | зміни до договору |
23 квітня 2019 11:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 квітня 2019 07:46
|
img377 (1) (1).pdf | зміни до договору |
03 квітня 2019 07:45
|
img375 (1) (1).pdf | зміни до договору |
03 квітня 2019 07:45
|
Електронний підпис | зміни до договору |
21 січня 2019 19:09
|
Доп к дог6-П (1).pdf | зміни до договору |
21 січня 2019 19:09
|
Електронний підпис | укладений |
14 січня 2019 09:44
|
договiр_6-п.pdf | укладений |
14 січня 2019 09:44
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 21 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 21 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | уточнення умов договору |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6-П |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 квітня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 03 квітня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Узгоджене зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6-П |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 квітня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 23 квітня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Узгоджене зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6-П |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 03 вересня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначено у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: не змінилася. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: не змінилася. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 вересня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 03 вересня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначено у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 жовтня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 02 жовтня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначено у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 25 жовтня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 25 жовтня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначено у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 04 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 04 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначені у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: зазначені у вкладеному файлі. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: зазначені у вкладеному файлі. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 04 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 04 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 12. Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зазначено у вкладеному файлі. 14. Сума договору після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. 15. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін: зазначено у вкладеному файлі. |
Номер договору про закупівлю: | 6-П |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 8_ |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |