Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Хлібопродукти
Очікувана вартість
315 826,50 UAH
UA-2018-05-05-000842-a ● b791d3cc038b4cc7be721076f8294859
Відкриті торги
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Центральний військовий клінічний санаторій "Хмільник" |
Код ЄДРПОУ: | 08482599 |
Місцезнаходження: | 22000, Україна , Вінницька обл., м. Хмільник, вул. 1-го Травня, 39 |
Контактна особа: |
Руслан Гайворонський +380974832683 adm.vks-hmelnik@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 05 травня 2018 12:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 12 травня 2018 18:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 18 травня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 22 травня 2018 18:00 |
Початок аукціону: | 23 травня 2018 11:34 |
Очікувана вартість: | 315 826,50 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 316,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,10% |
Інформація про предмет закупівлі
1. Хліб пшеничний в/г - 11550,00 кг
2. Хліб житньо – пшеничний 2г - 8250,00 кг
2. Хліб житньо – пшеничний 2г - 8250,00 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
11550 кілограм
Хліб пшеничний в/г
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, вул. 1Травня, 39
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
8250 кілограм
Хліб житньо – пшеничний 2г
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, вул. 1Травня, 39
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
05 травня 2018 12:53 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 травня 2018 12:52 |
Додаток_1.docx | |
05 травня 2018 12:52 |
Додаток_2.docx | |
05 травня 2018 12:52 |
Додаток_3.doc | |
05 травня 2018 12:52 |
Додаток_4.docx | |
05 травня 2018 12:51 |
НОВА ТД ХЛІБ.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
уточнення
Дата подання: 08 травня 2018 12:20
Дата відповіді: 11 травня 2018 09:16
Доброго дня ! Прохання уточнити ДСТУ на продукцію заявлену до торгів.(Хліб житньо-пшеничний ДСТУ-П 4583:2006,хліб пшеничний ДСТУ 7517:2014)
Відповідь: З 01.02.2015 року набрав чинності національний стандарт ДСТУ 7517:2014 «Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови», який розроблений фахівцями Технічного комітету стандартизації «Хлібобулочні та макаронні вироби» (ТК 153) та Всеукраїнської асоціації пекарів.
Цей стандарт введений на заміну ГОСТ 28808-90 «Хлеб из пшеничной муки. Общие технические условия» і поширюється на хліб, який виробляється із пшеничного борошна вищого, першого і другого сортів та обойного борошна чи їхньої суміші або готових борошняних сумішей у різних співвідношеннях з використанням іншої сировини.
ДСТУ 7517:2014 встановлює вимоги до органолептичних, фізико-хімічних показників та безпечності продукції, а також правила укладання, зберігання та транспортування хліба. У порівнянні з ГОСТ 28808-90 в національному стандарті розширений асортимент хліба та сировини, що дає змогу виробнику використовувати інші види сировини, дозволені центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, а отже виробляти нові види хліба.
Також строк придатності упакованого хліба з пшеничного борошна може бути збільшено підприємством-виробником і встановлено у затвердженій рецептурі на підставі позитивного висновку відповідної дегустаційної комісії та додаткових досліджень установами, підпорядкованими центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я.
Одночасно вступив в дію ДСТУ 7516:2014 «Хліб тривалого зберігання, консервований спиртом. Технічні умови», який введений вперше, і який скасовує дію ГОСТ 12582-67 «Хлеб простой и ржано-пшеничный простой для длительного хранения, консервированный спиртом. Технические условия». Цей стандарт поширюється на хліб житній простий формовий та житньо-пшеничний простий формовий, стерилізований 96-відсотковим етиловим спиртом, герметично упакований у м'яке тришарове паковання чи пакет з полімерної плівки і призначений для тривалого зберігання.
По житньо - пшеничному хлібу ДСТУ відповідно до Національного стандарту України держспоживстандарт України 2006 рік.
Цей стандарт введений на заміну ГОСТ 28808-90 «Хлеб из пшеничной муки. Общие технические условия» і поширюється на хліб, який виробляється із пшеничного борошна вищого, першого і другого сортів та обойного борошна чи їхньої суміші або готових борошняних сумішей у різних співвідношеннях з використанням іншої сировини.
ДСТУ 7517:2014 встановлює вимоги до органолептичних, фізико-хімічних показників та безпечності продукції, а також правила укладання, зберігання та транспортування хліба. У порівнянні з ГОСТ 28808-90 в національному стандарті розширений асортимент хліба та сировини, що дає змогу виробнику використовувати інші види сировини, дозволені центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, а отже виробляти нові види хліба.
Також строк придатності упакованого хліба з пшеничного борошна може бути збільшено підприємством-виробником і встановлено у затвердженій рецептурі на підставі позитивного висновку відповідної дегустаційної комісії та додаткових досліджень установами, підпорядкованими центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я.
Одночасно вступив в дію ДСТУ 7516:2014 «Хліб тривалого зберігання, консервований спиртом. Технічні умови», який введений вперше, і який скасовує дію ГОСТ 12582-67 «Хлеб простой и ржано-пшеничный простой для длительного хранения, консервированный спиртом. Технические условия». Цей стандарт поширюється на хліб житній простий формовий та житньо-пшеничний простий формовий, стерилізований 96-відсотковим етиловим спиртом, герметично упакований у м'яке тришарове паковання чи пакет з полімерної плівки і призначений для тривалого зберігання.
По житньо - пшеничному хлібу ДСТУ відповідно до Національного стандарту України держспоживстандарт України 2006 рік.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 23 травня 2018 12:01
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Бальжик Дмитро Петрович |
192 060,00
UAH з ПДВ
|
168 300,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІННИЦЯ-МЛИН" |
182 160,00
UAH з ПДВ
|
181 100,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "ЛЯДЕНКО ЛЕСЯ ВАСИЛІВНА" |
282 000,00
UAH з ПДВ
|
282 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Бальжик Дмитро Петрович #2720407158 |
Очікує рішення |
168 300,00
UAH з ПДВ
|
23 травня 2018 12:01
|
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 01 червня 2018 10:42 |
Коментар щодо відміни: | Відповідно до абз.3 ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі». |
Документи:
01 червня 2018 10:42
|
Електронний підпис |
01 червня 2018 10:41
|
Протокол 40.pdf |