Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо (Філе куряче охолоджене у кількості 615кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000кг, печінка яловича у кількості 500кг)
Очікувана вартість
199 560,00 UAH
UA-2018-01-04-000822-a ● 857c2f1c4cbc4bc79c14eab03eaf2a41
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 04 січня 2018 13:45 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 10 січня 2018 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 січня 2018 18:00 |
Очікувана вартість: | 199 560,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 997,80 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам
Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143:2013
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013
Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж): не менше 80 %
Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ)
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування;
Печінка яловича
Термообробка: охолоджена
Якість:ДСТУ 4589:2006
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках
- товар не менше 80% від встановленого терміну придатності .
- наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам.
- Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143:2013
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013
Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж): не менше 80 %
Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ)
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування;
Печінка яловича
Термообробка: охолоджена
Якість:ДСТУ 4589:2006
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках
- товар не менше 80% від встановленого терміну придатності .
- наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам.
- Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2115 кілограми
М'ясо (Філе куряче охолоджене у кількості 615кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000кг, печінка яловича у кількості 500кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київ, Київ, вул.Маричанська,4 та вул.Бастіонна,9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
24 січня 2018
—
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
04 січня 2018 13:50 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
04 січня 2018 13:48 |
ДКТ.doc |
04 січня 2018 13:47 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
199 465,80
UAH з ПДВ
|
16 січня 2018 16:44
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір 6.pdf | укладений |
22 січня 2018 19:49
|