Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Комплексне харчування відпочиваючих під час проведення заїздів
Очікувана вартість
3 850 000,00 UAH
UA-2017-06-21-000358-a ● 7d8409a15c5a46ab85b7368764204203
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КП "ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК" |
Код ЄДРПОУ: | 40909288 |
Вебсайт: | http://ztv.dp.ua |
Місцезнаходження: | 49000, Україна , Дніпропетровська обл., Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, буд. 66 |
Контактна особа: |
Кравченко Наталя Юріївна +380562342740 kp.ozdorovlennya@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 червня 2017 14:48 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 01 липня 2017 14:53 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 липня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 11 липня 2017 14:53 |
Початок аукціону: | 12 липня 2017 11:01 |
Очікувана вартість: | 3 850 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 38 500,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4200 осіб
Комплексне харчування відпочиваючих під час проведення заїздів
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
49000, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, вул. Березанівська 67
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 липня 2017
—
31 грудня 2017
ДК 021:2015: 55320000-9 — Послуги з організації харчування
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 червня 2017 14:57 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
21 червня 2017 14:48 |
Додаток 5 Проект договору.docx | |
21 червня 2017 14:48 |
Додаток 4 Технічне завдання.docx | |
21 червня 2017 14:48 |
Тендерна документація.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Критерій "Наявність працівників відповідної кваліфікаії"
Дата подання: 23 червня 2017 10:05
Дата відповіді: 23 червня 2017 15:57
Згідно з п. 1.2. Додатку 2 до ТД документом, що підтверджує відповідність кваліфікаційному критерію "Наявність працівників відповідної кваліфікації", є довідка про склад працівників підприємства. Оскільки тендерна документація не містить примірної форми цієї довідки, виникає питання, яка інформація стосовно працівників є обов’язковою та має бути включена до довідки?
В технічному завданні (додаток 4) зазначено, що "Організація Учасника, що організовує харчування за результатами проведених тендерів, зобов’язується:... укомплектувати їдальню кваліфікованими кадрами, наявність диплому про освіту, або завірену довідку про стаж.. щодо поварів". Чи потрібно додавати до тендерної пропозиції копії дипломів або завірені довідки про стаж за професійним напрямком відносно поварів?
Прохання відповісти на поставлені питання:
1. Яка інформація стосовно працівників є обов’язковою та має бути включена до довідки?
2. Чи потрібно додавати до тендерної пропозиції копії дипломів або завірені довідки про стаж за професійним напрямком відносно поварів?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: По-перше, при подачі тендерної пропозиції достатньо буде довідки про штат працівників в довільній формі.
По-друге, під час заключення договору до довідки мають бути включені: дані про працівників, № наказу або документу, що підтверджує стосунки роботодавця та працівника, відмітка про наявність медицинської книжки, підтвердження кваліфікації працівника.
По-третє, переможець торгів при укладанні договору повинен надати копії дипломів або завірені довідки про стаж за професійним напрямком.
По-друге, під час заключення договору до довідки мають бути включені: дані про працівників, № наказу або документу, що підтверджує стосунки роботодавця та працівника, відмітка про наявність медицинської книжки, підтвердження кваліфікації працівника.
По-третє, переможець торгів при укладанні договору повинен надати копії дипломів або завірені довідки про стаж за професійним напрямком.
ПРИМЕРНОЕ МЕНЮ
Дата подання: 26 червня 2017 16:45
Дата відповіді: 29 червня 2017 17:56
Каким нормативным документом ( сборник рецептур ) Вы руководствовались при составлении "Примерного меню" для обозначения блюд ?
Где брать технологические карты для обсчета указанного выхода готовых блюд в Примерном меню ?
По каким нормам суточного потребления продуктов ( постановление КМУ , МОЗ и т.д.) приведены цифры выходов готовых блюд?
Откуда просчитана калькуляция СТОИМОСТИ УСЛУГИ питания без возможности просчета набора продуктов в блюдах Примерного Меню?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Згідно з п. 2.2 Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки і з питань європейської інтеграції України № 219 від 24.07.2002 р. зі змінами від 03.11.2003 р., суб'єкти господарської діяльності при виготовленні продукції власного виробництва повинні дотримуватися технологічних режимів виробництва продукції (сумісність продуктів, їхня взаємозамінність, режим холодної і теплової обробки сировини тощо), визначених нормативною документацією, до якої, зокрема, належать збірники рецептур страв, кулінарних, борошняних кондитерських і булочних виробів.
Наразі чинні кілька збірників рецептур. Основними з них є Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств ресторанного господарства:
Збірники рецептур страв і кулінарних виробів поряд з діючими в галузі стандартами та технічними умовами є основними нормативно-технологічними документами для підприємств громадського харчування. Застосовуються: Збірники рецептур страв і кулінарних виробів, 1981 р., 1983 р., 1994 р., 1996 р., 1998 р., 2005 р., 2011 р.
Крім загальновідомих Збірників рецептур в Україні діє вітчизняний документ - Збірник рецептур національних страв і кулінарних виробів, затверджений наказом МВЕСторгу України № 484 від 06.07.1999 р.
Наразі чинні кілька збірників рецептур. Основними з них є Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств ресторанного господарства:
Збірники рецептур страв і кулінарних виробів поряд з діючими в галузі стандартами та технічними умовами є основними нормативно-технологічними документами для підприємств громадського харчування. Застосовуються: Збірники рецептур страв і кулінарних виробів, 1981 р., 1983 р., 1994 р., 1996 р., 1998 р., 2005 р., 2011 р.
Крім загальновідомих Збірників рецептур в Україні діє вітчизняний документ - Збірник рецептур національних страв і кулінарних виробів, затверджений наказом МВЕСторгу України № 484 від 06.07.1999 р.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП "ІКЦ "Порада" #36161452 |
Переможець |
3 832 920,00
UAH з ПДВ
|
14 липня 2017 15:35
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2018 11:38
|
Електронний підпис | укладений |
01 серпня 2017 14:03
|
Договор.pdf | зміни до договору |
01 серпня 2017 14:02
|
Електронний підпис | укладений |
27 липня 2017 13:58
|
Додаток 1 | укладений |
27 липня 2017 13:56
|
Договір | укладений |
27 липня 2017 13:56
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 27 липня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 01 серпня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Покращення якості предмету закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 75/27-07 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 75/27-07 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |