Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
86 200,00 UAH
UA-2017-02-20-000143-a ● 54a97953a10e41a4a1879f2150c68aa7
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Новопетрівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат |
Код ЄДРПОУ: | 04590151 |
Місцезнаходження: | Україна , Миколаївська обл., 57307 |
Контактна особа: |
Олена Спасова buh.nzoshi@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 лютого 2017 10:44 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 лютого 2017 11:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 лютого 2017 13:00 |
Очікувана вартість: | 86 200,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 724,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 2,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1400 килограммы
1)М'ясо яловичини заморожене 1 гатунку-600 кг.М'ясо яловичини 1 категорії. Яловичина повинна бути свіжою, без стороннього запаху. Поверхня яловичини-від рожевого до темно-вишневого кольору. Жир білий. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, побитостей, синців, забруднення. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або у м’ясокомбінаті, виготовлення та переробка яловичини на м’ясопереробному підприємстві або на потужностях з розбирання та обвалювання м’яса, які мають відповідні експлуатаційний дозвіл від ветеринарної служби. Напівфабрикат крупно кусковий натуральний з яловичини 1 гатунку згідно ДСТУ 4589:2006 або еквівалент повинно бути розфасованим та маркованим позначкою придатності на кожному шматку відповідно до заявки Замовника. Продукція повинна бут запакована у пакети, укладена в ящики з полімерних матеріалів вагою згідно заявка з обов’язковим маркуванням на етикетці, на якій знаходиться відбиток (оригінал або надруковано) ветеринарного клейма та вказана вага продукції. 2)Печінка яловича заморожена-100 кг.Має бути червоно-коричневого кольору, зі смаком та запахом, притаманним субпродуктам, яловича печінка на розрізі повинна бути гладкою і однорідною за структурою, з неї повинні бути вилучені зовнішні кровоносні судини, лімфовузли, жовчний міхур з протокою. Присутність льоду не допускається. Товар повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО тощо. Товар повинен бути розфасований в герметичні упаковки не більше ніж 10кг. ящики повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху. 3)Тушка курей бройлерів заморожених-600 кг.Тушки курей заморожені 1 категорії , згідно технологічної інструкції з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Зовнішній вигляд тушки не пошкоджений, не деформований, м’язна тканина щільна, пружна , без рідини та стороннього запаху, (втрати при розморожуванні до 7-8% згідно ГОСТу). Присутність льоду не допускається.4)Філе куряче морожене-60 кг.Повинно бути добре обезкровлене , без залишків пуху та пір'я, саден, плям. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Присутність льоду не допускається.5)Сало свине свіже-40 кг.Сало свине свіже (не морожене та не солене) з тоненькою обсмаленою шкіркою. Товщина сала не менше 3-х сантиметрів і не більше 5-ти сантиметрів, повинно виглядати свіжим, без сторонніх запахів. Виготовлено за технологічною інструкцією за дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ) Товар має бути без ознак псування, сторонніх запахів та запаху (присмаку) хряка.
Розгорнути
Згорнути
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
57307, Украина, Миколаївська, с.Новопетрівка, 57307,Миколаївська обл.,Снігурівський р-н,с.Новопетрівка,вул.Соборна,38
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
03 березня 2017
—
31 травня 2017
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 лютого 2017 15:02 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 лютого 2017 10:53 |
proekt-dogovoru-2017-myaso.doc | |
20 лютого 2017 10:53 |
ogoloshennya-myaso.doc |
20 лютого 2017 15:02 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
20 лютого 2017 10:53 |
proekt-dogovoru-2017-myaso.doc
|
|||
20 лютого 2017 10:53 |
ogoloshennya-myaso.doc
|
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Гусєва Ольга Борисівна" #2870909963 |
Переможець |
85 280,00
UAH
|
01 березня 2017 08:15
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
07 березня 2017 10:05
|
dogovr-str5.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:05
|
dogovr-str4.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:05
|
dogovr-str3.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:04
|
dogovr-str2.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:04
|
dogovr-str1.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:04
|
zvt.jpg | укладений |
07 березня 2017 10:03
|