Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Повидло вагове
Очікувана вартість
5 400,00 UAH
UA-2016-11-09-000704-c ● 14a50b39a28a4b87b1811efd6f30a20a
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КЗ ЛОР "Ходорівський психоневрологічний інтернат" |
Код ЄДРПОУ: | 03188984 |
Місцезнаходження: | 81726, Україна , Львівська обл., село Жирова, вулиця Стрийська будинок68 |
Контактна особа: |
Закорчемна Надія Григорівна +380972242968 hpni@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 листопада 2016 15:57 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 11 листопада 2016 16:02 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 12 листопада 2016 16:02 |
Очікувана вартість: | 5 400,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 27,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кг
Повидло вагове
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
81726, Україна, Львівська область, суло Жирова, вулиця Стрийська 68
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
15 листопада 2016
—
31 грудня 2016
ДК 021:2015: 15332000-4 — Оброблені фрукти та горіхи
ДК 016:2010: 10.39.2 — Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 листопада 2016 16:01 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
09 листопада 2016 15:58 |
ogoloshennya_pov.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Смолінська Ольга Павлівна #2102809702 |
Переможець |
5 100,00
UAH з ПДВ
|
15 листопада 2016 10:21
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 листопада 2016 13:52
|
cmol 54 pov.rar | укладений |
17 листопада 2016 13:52
|