Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Продукти харчування різні
Очікувана вартість
47 000,00 UAH
UA-2016-06-10-000265-b ● 3f61ac8c45294a6b892ca69b373215ab
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «КИЇВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ КОЛЕДЖ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВОЮ ТА ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ» |
Код ЄДРПОУ: | 05536797 |
Місцезнаходження: | 01032, Україна , Київська обл., Київ, бул. Т. Шевчека 56 |
Контактна особа: |
Ільченко Олена Сергіївна 044235-22-62 mvpu@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 червня 2016 14:37 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 13 червня 2016 15:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 червня 2016 15:00 |
Очікувана вартість: | 47 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 250,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,53% |
Інформація про предмет закупівлі
Додаток №1 Документації Технічні (якісні) вимоги до товару
Додаток №1 Документації Технічні (якісні) вимоги до товару
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
3 лот
Додаток №1 Документації Технічні (якісні) вимоги до товару
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
01032, Україна, Київ, Київ, бул. Т. Шевченка, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
21 червня 2016
—
30 грудня 2016
ДК 021:2015: 15800000-6 — Продукти харчування різні
ДК 016:2010: 10 — Продукти харчові
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 червня 2016 14:53 |
Закупівля продукти харчування3.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФЛП "Бондар М.Ю." #3024712113 |
Переможець |
45 179,80
UAH з ПДВ
|
16 червня 2016 12:45
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Бондар.rar | укладений |
24 червня 2016 10:14
|