Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
молоко пастеризоване, жирність 2,5 %
Очікувана вартість
14 625,00 UAH
UA-2016-02-10-000069-c ● 06307b0125744c068e936caf3d4587e2
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КЗ "Острозький обласний ліцей-інтерна з посиленою військово-фізичною підготовкою" Рівненської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 26062852 |
Вебсайт: | http://vl.rv.ua |
Місцезнаходження: | 35800, Україна , Рівненська обл., Острог, Проспект Незалежності 62 |
Контактна особа: |
Кіндзерський Вячеслав Казимирович +380365430135 olicey@ukr.net |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 лютого 2016 13:12 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 15 лютого 2016 16:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 19 лютого 2016 16:00 |
Очікувана вартість: | 14 625,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 140,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,96% |
Інформація про предмет закупівлі
молоко пастеризоване, жирність 2,5%, фасоване 1 кг. згідно ДСТУ 2661-2010
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1250 кг
молоко пастеризоване, жирність 2,5 %
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
35800, Україна, Рівненська область, місто Острог, м. Острог, проспект Незалежності,62
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
15 червня 2016
ДК 021:2015: 15511000-3 — Молоко
ДК 016:2010: 01.41.20 — Молоко великої рогатої худоби молочних порід, сире
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 лютого 2016 14:19 |
договір на молоко 2016 doc.doc |
10 лютого 2016 13:16 |
Технічні вимоги до товару молоко.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Остапчук Петро Адамович" #2793313339 |
Переможець |
14 425,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2016 16:04
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
угода | укладений |
10 березня 2016 17:04
|