Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК016:2010 - 01.47.2.Яйця у шкарлупі, свіжі(ДК021-2015:03142500 - 3-Яйця) (Яйця курячі 1 категорії)
Очікувана вартість
18 216,00 UAH
UA-2016-02-05-000361-b ● 496c57b1d9de4d6582d5f51e84aa0560
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Чернігівський геріатричний пансіонат |
Код ЄДРПОУ: | 21395391 |
Місцезнаходження: | 14010, Украина , Черниговская обл., Чернигов, м. Чернігів, вулиця Бесполова, 12 |
Контактна особа: |
Вячеслав Мазур +380675974291, +380462644581 chegerpans@gmail.com |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 05 лютого 2016 16:00 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 08 лютого 2016 10:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 лютого 2016 10:00 |
Очікувана вартість: | 18 216,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 182,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
ДК016:2010 - 01.47.2.Яйця у шкарлупі, свіжі(ДК021-2015:03142500 - 3-Яйця) (Яйця курячі 1 категорії)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
7920 штуки
Яйця курячі 1 категорії,вітчизняного виробника
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
14010, Украина, Черниговская область, Чернігів, вул.Беспалова.12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
15 лютого 2016
—
25 березня 2016
ДК 021:2015: 15000000-8 — Продукти харчові, напої, тютюн та пов'язані з ними продукти
ДК 016:2010: 10 — Продукти харчові
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
05 лютого 2016 16:01 |
ogoloshennya_yajtsya_16.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Публічне акціонерне товариство "БАЗИС" #14231737 |
Переможець |
15 206,40
UAH
|
10 лютого 2016 10:02
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
dogovir_yajtsya_150216.pdf | укладений |
15 лютого 2016 15:38
|