Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Очікувана вартість
692 000,00 UAH
UA-2025-01-17-009574-a 78412b64392b4c309298342b745c471b
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Наталья Сердюк

+30954431688 sumyschool7@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 17 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КУ "Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради"
Код ЄДРПОУ: 21108486
Вебсайт: http://kussh7savchenka.wix.com
Місцезнаходження: 40020, Україна , Сумська обл., Суми, вул.Лесі Українки 23
Контактна особа: Наталья Сердюк
+30954431688
sumyschool7@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина.
Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1000 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1600 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

17 січня 2025 13:36
Проєкт договора м'ясо.rtf
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    З шкірою Ні
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так
    Наявність кісток Так
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 22 січня 2025 13:30

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ" 461 000,00
    UAH з ПДВ
    461 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП КОСІНОВА ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА 465 000,00
    UAH з ПДВ
    465 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ВАСІКАНЦЕВ ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ" 472 600,00
    UAH з ПДВ
    472 600,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Яшечкін Олександр Олександрович" 522 000,00
    UAH з ПДВ
    522 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна" 690 000,00
    UAH з ПДВ
    690 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    21 січня 2025 19:49
    Електронний підпис
    21 січня 2025 19:49
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так

    Публічні документи

    21 січня 2025 15:17
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина стегно

    Публічні документи

    21 січня 2025 19:54
    Електронний підпис
    21 січня 2025 19:54
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так

    Публічні документи

    21 січня 2025 19:58
    Електронний підпис
    21 січня 2025 19:58
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так

    Публічні документи

    22 січня 2025 12:42
    Електронний підпис
    22 січня 2025 12:42
    Електронний підпис
    21 січня 2025 10:19
    Електронний підпис
    21 січня 2025 10:19
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Так

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
    #3334917736
    Переможець 461 000,00
    UAH з ПДВ
    22 січня 2025 14:33

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 22 січня 2025 14:33

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
    #3334917736
    461 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    27 січня 2025 09:26
    дог6 м'ясо.pdf укладений
    27 січня 2025 09:25