Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М`ясо (Яловичина м`якоть, яловичина на кості, печінка яловича, кури)
Очікувана вартість
49 750,00 UAH
UA-2019-10-23-001507-c ● 736020b2b6b34dbc9bb8a24d1693e613
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок"Криворізької міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 26508701 |
Місцезнаходження: | 50089, Україна , Днiпропетровська обл., КРИВИЙ РІГ, вул.Маршака, буд. 16 А |
Контактна особа: |
Салій Зоя Федорівна 0970013868 zatushok.ku@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 23 жовтня 2019 15:49 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 жовтня 2019 08:30 |
Оскарження умов закупівлі: | до 04 листопада 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 08 листопада 2019 08:30 |
Очікувана вартість: | 49 750,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 497,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
740 кг.
Яловичина м`якоть -150 кг,
яловичина на кості - 90 кг,
печінка яловича - 200 кг,
кури - 300 кг
яловичина на кості - 90 кг,
печінка яловича - 200 кг,
кури - 300 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50089, Україна, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, вул. Маршака, буд.16А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
24 жовтня 2019 16:09 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
24 жовтня 2019 16:05 |
Опис змін.docx | |
24 жовтня 2019 16:05 |
Оголошення мясо 2019.docx | |
24 жовтня 2019 16:05 |
ТД мясо.doc | |
24 жовтня 2019 16:05 |
Додатки 3,4.docx | |
23 жовтня 2019 15:59 |
ДОДАТОК 5 лист- згода.doc |
24 жовтня 2019 16:09 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
24 жовтня 2019 16:05 |
Опис змін.docx
|
|||
24 жовтня 2019 16:05 |
Оголошення мясо 2019.docx
|
|||
24 жовтня 2019 16:05 |
ТД мясо.doc
|
|||
24 жовтня 2019 16:05 |
Додатки 3,4.docx
|
|||
23 жовтня 2019 15:59 |
ДОДАТОК 5 лист- згода.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
щодо пункту 1.5.
Дата подання: 24 жовтня 2019 08:50
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:22
Шановний замовнику згідно додатку 3 пункту передбачено 1.5 Копію укладеного договору з державною установою ветеринарної медицини для забезпечення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо безпечності готових харчових продуктів тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса під час надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження згідно чинного законодавства; Просимо Вас пояснити яким чином учасник який не є виробником може підтвердити вищезазначену вимогу, оскільки дану вимогу можуть виконати лише виробники, що призводить до дискримінації інших можливих учасників
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації
щодо додатку 1
Дата подання: 24 жовтня 2019 09:00
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:26
інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі відповідно до технічних вимог згідно п.6 цього розділу та Додатку №1 до тендерної документації; А де він
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації (в п.1 відокремлено підпункт «ціновою пропозицією (згідно Додатку №1 до тендерної документації)).
щодо санпаспорту
Дата подання: 24 жовтня 2019 09:08
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:27
• копію санітарного паспорту на автомобілі доставки;
Яким документом він передбачений, ЗУ "Про безпечність та якість харчових" дана вимога відсутня
Відповідь: Згодні, внесено зміни до тендерної документації у відповідності із вимогами ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
Щодо визначення предмета закупівлі
Дата подання: 25 жовтня 2019 09:23
Дата відповіді: 25 жовтня 2019 15:34
Згідно пункту 3.2 Детальний опис предмету закупівлі і технічні вимоги до товару визначено яловичина на кості -охолоджена , вітчизняного виробника. Поверхня помірно волога, але не липка, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. М’ясний сік прозорий. Запах – властивий виду м’яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 50% до загального терміну зберігання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. просимо Вас дати визначення що Ви маєте на увазі яловичина на кістці.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: М`ясо на кості - мається на увазі: яловичина у відрубах, а саме: тазостегновий відруб першого сорту охолоджений (кострець, огузок).
Інформація про відміну
Дата відміни
08 листопада 2019 08:30
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій