Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Кава Nescafe Ultra Creamy 3в1 в стіках або еквівалент
Очікувана вартість
448 300,00 UAH
UA-2023-08-02-012833-a ● 7121475f071247ca8c175d002a05c389
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Визирська сільська рада Одеського району Одеської області |
Код ЄДРПОУ: | 04378669 |
Вебсайт: | https://vyzyrska-gromada.gov.ua/ |
Місцезнаходження: | 67543, Україна , Одеська обл., Лиманський район, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, 56 |
Контактна особа: |
Оксана Дем'яненко +025595585 vizirkarada20@ukr.net |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 02 серпня 2023 22:08 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 07 серпня 2023 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 серпня 2023 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 серпня 2023 00:00 |
Очікувана вартість: | 448 300,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 241,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15860000-4: Кава, чай та супутня продукція
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4000 пачок
Кава Nescafe Ultra Creamy 3в1 в стіках або еквівалент
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
67543, Україна, Одеська область, Одеський район, с. Визирка, вул. Ставніцера Олексія, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 серпня 2023
ДК 021:2015: 15860000-4 — Кава, чай та супутня продукція
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | згідно договору | Пiсляоплата | 60 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
02 серпня 2023 22:10 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
02 серпня 2023 22:08 |
ТД Продукти кава редакція від 02.08.2023р..pdf | |
02 серпня 2023 22:08 |
ТД Продукти кава редакція від 02.08.2023р..pdf |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Автомобіль
Дата подання: 03 серпня 2023 09:08
Дата відповіді: 07 серпня 2023 21:09
В Додатку 1 довідка про наявність автомобільного транспорту вказано, що повинен бути спеціалізований вантажний автомобіль рефрижератор.
Повідомляємо Вам, що кава, чай та кавові напої не являються продукцією швидкого псування і не потребують дотримання особливого температурного режиму та можуть зберігатися та транспортуватися при температурі вище 10 градусів по цельсію і залишаються придатними для споживання. Також повідомляємо, що дана продукція може перевозитися будь яким (в.т.ч. і не ВАНТАЖНИМ транспортом).
Тому вважаємо вимогу спеціалізований вантажний автомобіль рефрижератор дискримінаційною, що значно обмежує коло учасників і дає змогу участі тільки учасникам з вантажними авторефрижераторами.
Просимо Вас внести зміни в тендерну документацію.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Шановний Учаснику! Безпосередньо виробником товару відповідно до предмету даної закупівлі вказані наступні умови зберігання: "зберігати за температури +6..+30ºC і відносній вологості повітря не більше 75%, в сухому, прохолодному місці». Зважаючи на літній період, наразі температура повітря сягає вище 31ºC в тіні, а в самому транспорті вона зазвичай є ще вищою. Недодержання умов зберігання товару, в тому числі і при транспортуванні, може призвести до псування товару та втрати ним якісних характеристик, що в свою чергу може викликати у споживачів неприємні ситуації, в т.ч. отруєння, що є взагалі неприйнятним для Замовника. Перевезення продуктів – процес дуже складний і відповідальний, адже під час транспортування таких товарів необхідно суворо дотримуватися як температурного і повітряного режиму, також і контролювати показники вологості на відповідному рівні, щоб в процесі перевезення/транспортування зберегти товар/продукти у належній якості. Перевезення продуктів (доставка до Замовника) повинна проходити з мінімальними ризиками!
Використання транспортних засобів при перевезенні вантажів регулюється низкою нормативно-правових актів, основними з яких є Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закон України «Про автомобільний транспорт» та Правила перевезень вантажів автомобільним транспортом, затверджені наказом Міністерства транспорту України 14.10.1997 № 363.
Основним законодавчим актом, є Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (№ 771).
При виборі транспортного засобу та його оснащення беруть до уваги найменування, вид, категорію, сорт, відповідність якісного стану продовольчої продукції нормативним документам; призначення продовольчої продукції (реалізація в торговельній мережі, громадське харчування, промислова переробка), час транспортування, зовнішню температуру, кількість і цінність продукту, кінцевий термін його реалізації, рекомендовану температуру транспортування.
Вищезазначеними Правилами визначено перевезення певних продуктів відповідними видами транспорту.
Відповідно до пп. 25.6.2 Правил ст. 25.11. є Правила перевезень чаю, кави, какао, прянощів:
«25.11.5. Кава в зернах транспортується в мішках, молота або натуральна розчинна - у фанерних ящиках, кавові напої - у фанерних або картонних ящиках.
25.11.6. Автомобілі, які готуються під завантаження кавою, повинні бути чистими і сухими.
25.11.7. Кава сприймає вологу й сторонні запахи, тому при розміщенні її в кузовах транспортних засобів слід керуватися тими самими правилами укладання та заходами забезпечення збереження в дорозі, що й при перевезенні чаю.».
Допускається їх перевезення з іншими вантажами, що не виділяють вологу і запах. Прокладний матеріал повинен бути сухим і чистим.
Під час перевезень слід звертати увагу на сумісність перевезень певної категорії товарів. Для здійснення транспортування продуктів основним документом на перевезення вантажів є товарно-транспортна накладна, яка повинна містити інформацію про назву документа, дату і місце його складання, найменування (прізвище, ім’я, по батькові) перевізника та/або експедитора, замовника, вантажовідправника, вантажоодержувача, найменування та кількість вантажу, його основні характеристики та ознаки, які надають можливість однозначно ідентифікувати цей вантаж, автомобіль (марка, модель, тип, реєстраційний номер), причіп/напівпричіп (марка, модель, тип, реєстраційний номер), пункти навантаження та розвантаження із зазначенням повної адреси, посади, прізвища та підписів відповідальних осіб вантажовідправника, вантажоодержувача, водія та/або експедитора. Залежно від виду вантажу та його специфічних властивостей до основних документів додають інші (ветеринарні, санітарні та якісні сертифікати, свідоцтва, довідки, паспорти тощо). Відомості про ці документи зазначають у товарно-транспортній накладній. Крім того, вантажовідправник (перевізник) повинен мати експлуатаційний дозвіл та зареєстровані потужності. Транспортні засоби та приміщення, задіяні в обігу харчових продуктів, повинні пройти дератизацію, дезінсекцію і дезінфекцію. Працівники, що задіяні в обробці транспортних засобів, повинні пройти спеціальні навчання та медичний огляд та мати особисту медичну книжку. Працівники вантажовідправника (перевізника) (водій, експедитор транспортний, вантажник, комірники та інші), що задіяні в обігу продуктів, також повинні мати особисті медичні книжки. Водій також повинен отримати медичну довідку на проходження медичного огляду, що дає право на управління транспортним засобом. Також працівники вантажовідправника (перевізники) повинні пройти гігієнічні навчання.
Гігієнічні вимоги– заходи та умови, що необхідні для управління небезпечними факторами і забезпечення придатності харчових продуктів для споживання людиною з урахуванням їх використання згідно з призначенням.
Гігієнічним вимогам до транспортирних засобів присвячено 44 статтю Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
1. Оператори ринку використовують лише транспортні засоби, що відповідають таким вимогам:
1) транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення харчових продуктів, є чистими, утримуються у належному стані, що забезпечує захист харчових продуктів від забруднення, та мають таку конструкцію, що забезпечує результативне чищення та/або дезінфекцію;
2) якщо використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення нехарчових продуктів може призвести до забруднення харчового продукту, для перевезення якого вони можуть потім застосовуватися, вони використовуються тільки для перевезення харчових продуктів;
3) у разі одночасного використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення харчових та нехарчових продуктів або у разі одночасного перевезення різних харчових продуктів забезпечується таке розділення продуктів, що унеможливлює їх забруднення. Для уникнення ризику забруднення забезпечується результативне очищення зазначених транспортних засобів та/або контейнерів перед кожним наступним завантаженням;
4) перевезення рідких, гранульованих, порошкових харчових продуктів здійснюється в ємностях та/або контейнерах/танкерах, передбачених для перевезення тільки харчових продуктів. Зазначені ємності та/або контейнери/танкери чітко промарковані державною мовою, що вказує на їх використання виключно для перевезення харчових продуктів, або мають маркування “тільки для харчових продуктів”;
5) харчові продукти розміщуються у транспортних засобах та/або контейнерах таким чином, щоб мінімізувати ризик їх забруднення.
Транспортні засоби, що використовуються для перевезення харчових продуктів повинні відповідати вимогам, зазначеним у ст. 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Стосовно вантажного транспорту повідомляємо наступне: Продавець, в разі виникнення такої необхідності, повинен мати можливість та бути готовий за один раз поставити всю партію товару, відповідно до предмету закупівлі. Враховуючи вищевикладені умови, замовником було прийнято рішення про встановлення вимоги щодо наявності спеціалізованого вантажного автомобіля рефрижератора, в тому числі передбачена додаткова можливість для Учасників щодо оренди такого автомобіля або наявності договору з надання відповідних транспортних послуг, тощо. Дякуємо за звернення.
Використання транспортних засобів при перевезенні вантажів регулюється низкою нормативно-правових актів, основними з яких є Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закон України «Про автомобільний транспорт» та Правила перевезень вантажів автомобільним транспортом, затверджені наказом Міністерства транспорту України 14.10.1997 № 363.
Основним законодавчим актом, є Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (№ 771).
При виборі транспортного засобу та його оснащення беруть до уваги найменування, вид, категорію, сорт, відповідність якісного стану продовольчої продукції нормативним документам; призначення продовольчої продукції (реалізація в торговельній мережі, громадське харчування, промислова переробка), час транспортування, зовнішню температуру, кількість і цінність продукту, кінцевий термін його реалізації, рекомендовану температуру транспортування.
Вищезазначеними Правилами визначено перевезення певних продуктів відповідними видами транспорту.
Відповідно до пп. 25.6.2 Правил ст. 25.11. є Правила перевезень чаю, кави, какао, прянощів:
«25.11.5. Кава в зернах транспортується в мішках, молота або натуральна розчинна - у фанерних ящиках, кавові напої - у фанерних або картонних ящиках.
25.11.6. Автомобілі, які готуються під завантаження кавою, повинні бути чистими і сухими.
25.11.7. Кава сприймає вологу й сторонні запахи, тому при розміщенні її в кузовах транспортних засобів слід керуватися тими самими правилами укладання та заходами забезпечення збереження в дорозі, що й при перевезенні чаю.».
Допускається їх перевезення з іншими вантажами, що не виділяють вологу і запах. Прокладний матеріал повинен бути сухим і чистим.
Під час перевезень слід звертати увагу на сумісність перевезень певної категорії товарів. Для здійснення транспортування продуктів основним документом на перевезення вантажів є товарно-транспортна накладна, яка повинна містити інформацію про назву документа, дату і місце його складання, найменування (прізвище, ім’я, по батькові) перевізника та/або експедитора, замовника, вантажовідправника, вантажоодержувача, найменування та кількість вантажу, його основні характеристики та ознаки, які надають можливість однозначно ідентифікувати цей вантаж, автомобіль (марка, модель, тип, реєстраційний номер), причіп/напівпричіп (марка, модель, тип, реєстраційний номер), пункти навантаження та розвантаження із зазначенням повної адреси, посади, прізвища та підписів відповідальних осіб вантажовідправника, вантажоодержувача, водія та/або експедитора. Залежно від виду вантажу та його специфічних властивостей до основних документів додають інші (ветеринарні, санітарні та якісні сертифікати, свідоцтва, довідки, паспорти тощо). Відомості про ці документи зазначають у товарно-транспортній накладній. Крім того, вантажовідправник (перевізник) повинен мати експлуатаційний дозвіл та зареєстровані потужності. Транспортні засоби та приміщення, задіяні в обігу харчових продуктів, повинні пройти дератизацію, дезінсекцію і дезінфекцію. Працівники, що задіяні в обробці транспортних засобів, повинні пройти спеціальні навчання та медичний огляд та мати особисту медичну книжку. Працівники вантажовідправника (перевізника) (водій, експедитор транспортний, вантажник, комірники та інші), що задіяні в обігу продуктів, також повинні мати особисті медичні книжки. Водій також повинен отримати медичну довідку на проходження медичного огляду, що дає право на управління транспортним засобом. Також працівники вантажовідправника (перевізники) повинні пройти гігієнічні навчання.
Гігієнічні вимоги– заходи та умови, що необхідні для управління небезпечними факторами і забезпечення придатності харчових продуктів для споживання людиною з урахуванням їх використання згідно з призначенням.
Гігієнічним вимогам до транспортирних засобів присвячено 44 статтю Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
1. Оператори ринку використовують лише транспортні засоби, що відповідають таким вимогам:
1) транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення харчових продуктів, є чистими, утримуються у належному стані, що забезпечує захист харчових продуктів від забруднення, та мають таку конструкцію, що забезпечує результативне чищення та/або дезінфекцію;
2) якщо використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення нехарчових продуктів може призвести до забруднення харчового продукту, для перевезення якого вони можуть потім застосовуватися, вони використовуються тільки для перевезення харчових продуктів;
3) у разі одночасного використання транспортних засобів та/або контейнерів для перевезення харчових та нехарчових продуктів або у разі одночасного перевезення різних харчових продуктів забезпечується таке розділення продуктів, що унеможливлює їх забруднення. Для уникнення ризику забруднення забезпечується результативне очищення зазначених транспортних засобів та/або контейнерів перед кожним наступним завантаженням;
4) перевезення рідких, гранульованих, порошкових харчових продуктів здійснюється в ємностях та/або контейнерах/танкерах, передбачених для перевезення тільки харчових продуктів. Зазначені ємності та/або контейнери/танкери чітко промарковані державною мовою, що вказує на їх використання виключно для перевезення харчових продуктів, або мають маркування “тільки для харчових продуктів”;
5) харчові продукти розміщуються у транспортних засобах та/або контейнерах таким чином, щоб мінімізувати ризик їх забруднення.
Транспортні засоби, що використовуються для перевезення харчових продуктів повинні відповідати вимогам, зазначеним у ст. 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Стосовно вантажного транспорту повідомляємо наступне: Продавець, в разі виникнення такої необхідності, повинен мати можливість та бути готовий за один раз поставити всю партію товару, відповідно до предмету закупівлі. Враховуючи вищевикладені умови, замовником було прийнято рішення про встановлення вимоги щодо наявності спеціалізованого вантажного автомобіля рефрижератора, в тому числі передбачена додаткова можливість для Учасників щодо оренди такого автомобіля або наявності договору з надання відповідних транспортних послуг, тощо. Дякуємо за звернення.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 серпня 2023 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "КУШНІР ІРИНА ВАЛЕРІЇВНА " |
446 000,00
UAH з ПДВ
|
446 000,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "КУШНІР ІРИНА ВАЛЕРІЇВНА " #2600313280 |
Переможець |
446 000,00
UAH з ПДВ
|
11 серпня 2023 17:08
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 січня 2024 11:25
|
Електронний підпис | укладений |
21 серпня 2023 16:37
|
150.pdf | укладений |
21 серпня 2023 16:36
|