Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Очікувана вартість
1 300 820,00 UAH
UA-2024-12-30-009756-a 3d9669ee273e4af0a476e16beb40d4a3
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Світлана Іщук

+380983762623 svetlana.hodunok@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 30 грудня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44218340
Місцезнаходження: 35800, Україна , Рівненська обл., м. Острог, проспект Незалежності, будинок 34 А
Контактна особа: Світлана Іщук
+380983762623
svetlana.hodunok@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Графік поставки – дрібними партіями згідно заявок Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення. Заявка визначається Замовником в залежності від фактичної потреби та надсилається Замовником Постачальнику письмово або передається факсимільним або поштовим зв’язком або електронним зв’язком або усно (по телефону). Поставка здійснюється щодня в робочі дні до 8:00 год. відповідно до попередньо поданої заявки Замовника.

Місце поставки: складське приміщення управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради, а саме: 35800, Україна, Рівненська область, м. Острог, вул.Драгоманова, будинок 1.
Заявка на поставку товару подається Замовником Постачальнику щотижнево (два і більше разів на тиждень згідно потреби) без мінімального замовлення.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
7000 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35800, Україна, Рівненська область, Острог, Драгоманова, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2000 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35800, Україна, Рівненська область, Острог, Драгоманова, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2000 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35800, Україна, Рівненська область, Острог, Драгоманова, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Відповідно до умов Договору Пiсляоплата 10 Робочі 100

Тендерна документація

30 грудня 2024 16:50
Проект договору .docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Відповідність ДСТУ 3143 Так
Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    З шкірою Ні
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 02 січня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "КАЛИГІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ" 1 149 210,00
    UAH з ПДВ
    1 149 210,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛУК'ЯНИК ОЛЬГА ОЛЕКСАНДРІВНА" 1 239 000,00
    UAH з ПДВ
    1 239 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа підприємець Склянчук Сергій Олександрович 1 244 000,00
    UAH з ПДВ
    1 244 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ" 1 278 000,00
    UAH з ПДВ
    1 278 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    01 січня 2025 23:00
    Електронний підпис
    01 січня 2025 23:00
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590

    Публічні документи

    01 січня 2025 23:27
    Електронний підпис
    01 січня 2025 23:27
    Електронний підпис
    01 січня 2025 23:26
    Електронний підпис
    01 січня 2025 23:25
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590

    Публічні документи

    01 січня 2025 21:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки

    Публічні документи

    01 січня 2025 22:12
    Електронний підпис
    01 січня 2025 22:12
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "КАЛИГІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ"
    #3528013755
    Переможець 1 149 210,00
    UAH з ПДВ
    02 січня 2025 15:06

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 02 січня 2025 15:06

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "КАЛИГІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ"
    #3528013755
    1 149 210,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    07 січня 2025 15:01
    Договір №2 від 06.01.2025.pdf укладений
    07 січня 2025 15:00