Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Яйце столове куряче І категорії
Очікувана вартість
421 200,00 UAH
UA-2024-11-26-012978-a 3c556a7c8cd64ca6be9de067763e1574
Запит (ціни) пропозицій    Подання пропозицій
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Подати пропозицію

Контакти

Мажара Алла Дмитрівна

380472333347 ADMazhara@dpsu.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 26 листопада 2024

Інформація про замовників

Найменування: ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
Код ЄДРПОУ: 14321512
Місцезнаходження: Україна , Черкаська обл., Черкаси,
Контактна особа: Мажара Алла Дмитрівна
380472333347
ADMazhara@dpsu.gov.ua
Категорія: Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція


Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до яйця курячого 1 категорії (М)

Товар – Яйце куряче 1 категорії (М) відповідно до ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 С до -2 С і відносній вологості 85-88 %. Вага 10 яєць столових – не менш 560 гр. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону або полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок і в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис "Обережно, крихке!", "Верх, не кантувати". На ящик приклеюють етикетку , на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Копії документів мають бути чітко вираженими та такими, що читаються, засвідчені печаткою (за наявності) та підписом.
Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки.
Неякісний, протермінований, з невстановленою датою виготовлення або іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини», та відповідати вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та містити всю необхідну інформацію.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
70200 штука
Яйця столові курячі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Черкаська область, Черкаси
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 грудня 2024
ДК 021:2015: 03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Оплата виключно в гривнях. Пiсляоплата 20 Робочі 100

Тендерна документація

26 листопада 2024 15:03
Проєкт договору Яйця.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Категорія Можливі значення:
  • Перша (М)
  • Відповідність ДСТУ 5028 Так