Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Молочні продукти різні
Очікувана вартість
458 822,00 UAH
UA-2019-11-21-000856-b ● 271860a2e262487f88be19d516123613
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Миколаївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 7 Миколаївської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 04589998 |
Вебсайт: | http://internat-myc-wk.at.ua |
Місцезнаходження: | 54038, Україна , Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Курортна, 14-А |
Контактна особа: |
Марина Зотікова +380954774346 shkolainternat7@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 листопада 2019 10:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 28 листопада 2019 10:49 |
Оскарження умов закупівлі: | до 04 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 08 грудня 2019 10:49 |
Початок аукціону: | 09 грудня 2019 14:47 |
Очікувана вартість: | 458 822,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 294,11 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15550000-8: Молочні продукти різні
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
3200 кілограм
Кефір 2,5% фасований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54038, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, вул.Курортна, 14-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15550000-8 — Молочні продукти різні
6350 кілограм
Ряжанка 4% фасована
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54038, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, вул.Курортна, 14-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15550000-8 — Молочні продукти різні
1840 кілограм
Сметана 21% фасована
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54038, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, вул.Курортна, 14-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15550000-8 — Молочні продукти різні
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 листопада 2019 10:53 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
21 листопада 2019 10:51 |
ДОДАТОК 6.docx | |
21 листопада 2019 10:51 |
ТД .doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Строк придатності Ряжанка, Кефір, Сметана
Дата подання: 21 листопада 2019 11:27
Дата відповіді: 21 листопада 2019 15:38
Згідно тендерної документації строк придатності на сметану - 5 діб, ряжанку -7 діб , кефір 14 діб. Звертаємося до Вас з проханням, розширити межі строків придатності на вищевказані товари до 21 доби включно , адже згідно ДСТУ/технічних умов на ці продукти а саме сказано про строки придатності при температурі від 0 до +6 градусів, в розділі 10, підпункт 10.2.3 : Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устатковання. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності». Вказані вам истроки придатності дискримінують постачальників з продукцією які виробляють якісний товар за ДСТУ але цей продукт має більший строк придатності (непорушуючи технології виробницва).
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! За результатами розгляду Вашого запитання тендерний комітет ЗОСШІ № 7 повідомляє наступне:
згідно вимог п. 10 "ДСТУ 4418:2005 Сметана", "Сметану зберігають в холодильниках або холодильних камерах за відносної вологості не більше ніж 80 %.Строк придатності сметани за температури від О °С до 6 °С:для спожиткового паковання — не більше 5 діб;для вагової сметани у флягах та бідонах — не більше З діб";
згідно вимог п.10 " ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець", "Продукти зберігають у холодильниках або холодильних камерах за температури від 0 °С до 6 °С.Строк придатності продуктів не більше ніж 7 діб";
згідно вимог п.10 "ДСТУ 4417:2005 Кефір","Кефір зберігають в холодильниках або холодильних камерах за відносної вологості не більше ніж 80 %.Строк придатності кефіру за температури від 0 °С до 6 °С: для кефіру, що виготовлений з використовуванням симбіотичної кефірної закваски на кефірних грибках — не більше 3 діб; для кефіру, що виготовлений з використовуванням концентрату грибкової кефірної закваски — не більше 5 діб.
Заклад зацікавлений в придбанні лише високоякісних продуктів харчування, тому в тендерній документації строки придатності продуктів встановлено відповідно до вимог ДСТУ.
згідно вимог п. 10 "ДСТУ 4418:2005 Сметана", "Сметану зберігають в холодильниках або холодильних камерах за відносної вологості не більше ніж 80 %.Строк придатності сметани за температури від О °С до 6 °С:для спожиткового паковання — не більше 5 діб;для вагової сметани у флягах та бідонах — не більше З діб";
згідно вимог п.10 " ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець", "Продукти зберігають у холодильниках або холодильних камерах за температури від 0 °С до 6 °С.Строк придатності продуктів не більше ніж 7 діб";
згідно вимог п.10 "ДСТУ 4417:2005 Кефір","Кефір зберігають в холодильниках або холодильних камерах за відносної вологості не більше ніж 80 %.Строк придатності кефіру за температури від 0 °С до 6 °С: для кефіру, що виготовлений з використовуванням симбіотичної кефірної закваски на кефірних грибках — не більше 3 діб; для кефіру, що виготовлений з використовуванням концентрату грибкової кефірної закваски — не більше 5 діб.
Заклад зацікавлений в придбанні лише високоякісних продуктів харчування, тому в тендерній документації строки придатності продуктів встановлено відповідно до вимог ДСТУ.
Відсоток жиру Сметані
Дата подання: 21 листопада 2019 11:32
Дата відповіді: 22 листопада 2019 09:25
За ТД зазначено % жиру сметані який становить - 21%, звертаємося до Вас , з проханням роширити проміжок жирового показника та зазначити відсоток жиру 20-21%, задля можливості Участі учасників які виробляють продукцію за ДСТУ з відсотком жиру 20% (задля розширення кола Учасників закупівлі, що у свою чергу дозволить отримати найбільш вигідну цінову пропозицію серед більшої кількості учасників ).
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! Відповідно до вимог п. 8.4. Наказу МОЗ № 144 від 20.02.2013 "Про затвердження державних санітарних норм та правил.." Харчування дітей організується на основі 14-денного меню з урахуванням пори року та віку дітей. Меню розробляється дієтсестрою та затверджується керівником спеціальної школи (школи-інтернату). На всі страви повинні бути технологічні карти із зазначенням температурних режимів обробки страв".
Калорійність кожної страви для дітей відпоівідної вікової групи розраховується з урахуванням енергетичної цінності кожного продукту харчування, який входить до складу страви. Всі технологічні карти на страви, до складу яких входить сметана, розроблені з урахуванням жирності сметани-21 %.
Калорійність кожної страви для дітей відпоівідної вікової групи розраховується з урахуванням енергетичної цінності кожного продукту харчування, який входить до складу страви. Всі технологічні карти на страви, до складу яких входить сметана, розроблені з урахуванням жирності сметани-21 %.
Строк придатності
Дата подання: 21 листопада 2019 16:08
Дата відповіді: 22 листопада 2019 09:47
Ті строки придатності , що Ви вказали за ДСТУ є достовірними як і ті строки на продукцію яка виробляться за ДСТУ та має більший або менший строк придатності, що також зазначено в ДСТУ а саме - " Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устатковання. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності». Спираючись на це, якщо продукт виробляється за ДСТУ та має більший або менший строк придатності, то він також є високоякісним, що підтверджено документами якості. Цей пункт врегульовано законодавчою базою та внесено до ДСТУ.Вказані вам истроки придатності дискримінують постачальників з продукцією які виробляють якісний товар за ДСТУ але цей продукт має більший строк придатності (непорушуючи технології виробницва) та на ЗАКОННИХ підставах.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Просимо надати посилання на офіційне джерело оприлюднення документа про внесення змін до ДСТУ 4565:2006; ДСТУ 4417:2005; та ДСТУ 4418:2005
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 09 грудня 2019 15:14
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" |
342 780,00
UAH з ПДВ
|
342 780,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "КОРТ-СЕРВІС" |
357 771,00
UAH з ПДВ
|
357 771,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "ТАРАНЧУК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ" |
405 590,00
UAH з ПДВ
|
405 590,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" #00447853 |
Відхилено |
342 780,00
UAH з ПДВ
|
19 грудня 2019 16:33
|
ТОВ "КОРТ-СЕРВІС" #40000928 |
Переможець |
357 771,00
UAH з ПДВ
|
20 грудня 2019 15:53
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 грудня 2020 12:40
|
ДУ 1 к.м_20201228_0001.pdf | зміни до договору |
28 грудня 2020 12:38
|
Електронний підпис | укладений |
10 січня 2020 14:15
|
договір.pdf | укладений |
10 січня 2020 14:14
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення загальної ціни договору |
Номер договору про закупівлю: | 4 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |