Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421; Сир кисломолочний 9%
Очікувана вартість
227 163,00 UAH
UA-2025-01-03-003134-a ● 22cdde9426d04e71bb0e04b0bad26f45
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
03 січня 2025
Інформація про замовників
Найменування: | ЗОРЯНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА-САДОК ЗОРЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Код ЄДРПОУ: | 25315928 |
Місцезнаходження: | 35314, Україна , Рівненська обл., село Зоря, вул.Єдності, будинок 6 |
Контактна особа: |
Марина Іванчук +380687688092 zorjadnz_korsiuk@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15540000-5: Сирні продукти
Вимоги щодо предмету закупівлі (товару):
1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам.
2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю.
3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00.
4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.
5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.
6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару.
7. Місце поставки товарів:
- Зорянський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Зоря, вул.. Єдності, 6)
- Сир кисломолочний 9% - 700 кг;
- Сир твердий 45% - 200 кг;
Розгорнути
Згорнути
1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам.
2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю.
3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00.
4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.
5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.
6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару.
7. Місце поставки товарів:
- Зорянський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Зоря, вул.. Єдності, 6)
- Сир кисломолочний 9% - 700 кг;
- Сир твердий 45% - 200 кг;
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
200 кілограм
Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Рівненська область, с. Зоря, вул. Єдності, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
700 кілограм
Сир кисломолочний 9%
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Рівненська область, с. Зоря, вул. Єдності, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 7 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
03 січня 2025 12:31 |
Договір СИР (3).docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Безлактозний | Ні | |
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421) |
Можливі значення:
|
|
Добавки |
Можливі значення:
|
|
Масова частка жиру | від 45 до 45 | відсоток |
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Безлактозний | Ні | |
Відповідність ДСТУ 4554 | Так | |
Добавки | Ні | |
Масова частка жиру | 9 | відсоток |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 08 січня 2025 10:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП Олійник Вячеслав Дмитрович |
136 000,00
UAH з ПДВ
|
136 000,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ФОП СКЛЯНЧУК ЗОЯ АРКАДІЇВНА |
143 300,00
UAH з ПДВ
|
143 300,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Товариство з обмеженою відповідальністю "Волинь-Торг Рівне" |
148 000,00
UAH з ПДВ
|
148 000,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Товариство з обмеженою відповідальністю "Радивилівмолоко" |
155 700,00
UAH з ПДВ
|
155 700,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ФОП "ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ" |
171 000,00
UAH з ПДВ
|
171 000,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Олійник Вячеслав Дмитрович #2488010015 |
Переможець |
136 000,00
UAH з ПДВ
|
08 січня 2025 11:35
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
14 січня 2025 10:36
|
договір 8.pdf | укладений |
14 січня 2025 10:35
|