Свинина напівтушка, яловичина (лопатка), стегно куряче, філе куряче
Сума
356 580 UAH
UA-P-2024-02-26-002672-c ● fbe6f8294e4a439f827c7d24010ff322
Оголошено тендер
Опубліковано: 26 лютого 2024 12:21
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Одеський морехідний фаховий коледж морського та рибопромислового флоту імені Олексія Соляника
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #39648028
3. Місцезнаходження:
Україна,
Одеська область,
Одеса,
65007,
Мечникова, 130
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Свинина напівтушка, яловичина (лопатка), стегно куряче, філе куряче
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 356 580 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | 356580 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
лютий, 2024
11. Примітки: Процедура закупівлі Відкриті торги проводиться Замовником з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами). Код номенклатурних позицій: Свинина напівтушка – 15113000-3 - Свинина Яловичина (лопатка) – 15111100-0 - Яловичина Стегно куряче – 15112130-6-Курятина Філе куряче - 15112130-6-Курятина.
Документи замовника
26 лютого 2024 12:22
|
Електронний підпис |