Свинина напівтушка, яловичина (лопатка), стегно куряче, філе куряче
Сума
356 580 UAH
UA-P-2024-02-26-002672-c fbe6f8294e4a439f827c7d24010ff322
Оголошено тендер
Опубліковано: 26 лютого 2024 12:21
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Одеський морехідний фаховий коледж морського та рибопромислового флоту імені Олексія Соляника
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #39648028
3. Місцезнаходження: Україна, Одеська область, Одеса, 65007, Мечникова, 130
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Свинина напівтушка, яловичина (лопатка), стегно куряче, філе куряче

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 356 580 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) 356580 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: лютий, 2024

11. Примітки: Процедура закупівлі Відкриті торги проводиться Замовником з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами). Код номенклатурних позицій: Свинина напівтушка – 15113000-3 - Свинина Яловичина (лопатка) – 15111100-0 - Яловичина Стегно куряче – 15112130-6-Курятина Філе куряче - 15112130-6-Курятина.

Документи замовника

26 лютого 2024 12:22
Електронний підпис