Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв
Сума
374 497 UAH
UA-P-2020-07-08-001532-a f1888967733047a6be11f4ed47bdb960
Оголошено тендер
Опубліковано: 08 липня 2020 14:56
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2020 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40327023
3. Місцезнаходження: Україна, Миколаївська область, Миколаїв, 54003, м. Миколаїв, пр Центральний, буд. 288
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71900000-7 — Лабораторні послуги

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 374 497 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Державний бюджет України 374497 UAH

9. Процедура закупівлі: Переговорна процедура

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: липень, 2020

11. Примітки: Зміни до річного плану закупівель на 2020 рік. Місцезнаходження та категорія замовника: 54003, Україна, Миколаївська обл., м. Миколаїв, пр. Центральний, 288; Орган державної влади.

Документи замовника

08 липня 2020 14:57
Електронний підпис