Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв
Сума
374 497 UAH
UA-P-2020-07-08-001532-a ● f1888967733047a6be11f4ed47bdb960
Оголошено тендер
Опубліковано: 08 липня 2020 14:56
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40327023
3. Місцезнаходження:
Україна,
Миколаївська область,
Миколаїв,
54003,
м. Миколаїв, пр Центральний, буд. 288
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Послуги з проведення лабораторних досліджень харчових продуктів, овочів, раціонів харчування, оцінка якості термічної обробки готових страв
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71900000-7 — Лабораторні послуги
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 374 497 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | 374497 UAH |
9. Процедура закупівлі: Переговорна процедура
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
липень, 2020
11. Примітки: Зміни до річного плану закупівель на 2020 рік. Місцезнаходження та категорія замовника: 54003, Україна, Миколаївська обл., м. Миколаїв, пр. Центральний, 288; Орган державної влади.
Документи замовника
08 липня 2020 14:57
|
Електронний підпис |