цукор
Сума
30 450 UAH
UA-P-2020-08-13-005547-a ee67e035a6df459699b52d95846e5d96
Оголошено тендер
Опубліковано: 13 серпня 2020 14:36
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2020 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Любецький психоневрологічний інтернат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189914
3. Місцезнаходження: Україна, Чернігівська область, Ріпкинський район, селище Пересаж, 15040, Квітнева 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: цукор, цукор ( кристалічний буряковий) - 2100 кілограми

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15830000-5 — Цукор і супутня продукція
ДК021-2015: 15831200-4 — Цукор білий

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 30 450 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 30450 UAH

9. Процедура закупівлі: Спрощена закупівля

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: серпень, 2020

11. Примітки: код за ДК 021:2015: 15830000-5 цукор і супутня продукція ( цукор) 1. Найменування замовника: Любецький психоневрологічний інтернат Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації . 1.1.Місцезнаходження замовника: Україна, 15040; вул. Квітнева,1 Чернігівська область, Ріпкинський район, селище Пересаж . 1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб , фізичних осіб-підприємців та громадських формувань : 03189914. 1.3.Категорія замовника : 3 – юридичні особи , які є підприємствами , установами , організаціями та їх об’єднання , які забезпечують потреби держави або територіальної громади , якщо така діяльність не здійснюється на промисловій чи комерційній основі.

Документи замовника

13 серпня 2020 14:40
Електронний підпис
13 серпня 2020 14:36
річний план цукор.pdf