Продукція борошномельно-круп'яної промисловості 8 (вісім) найменувань
Сума
46 035 UAH
UA-P-2021-01-21-001190-c ● ec0da349b9e046ec8fb73863bdcaba7f
Оголошено тендер
Опубліковано: 21 січня 2021 11:32
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Державна установа "Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #02011947
3. Місцезнаходження:
Україна,
Київська область,
місто Київ,
03038,
вулиця Миколи Амосова, 5
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Продукція борошномельно-круп'яної промисловості 8 (вісім) найменувань, Крупа перлова (деталізований код дк 021:2015:15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур) - 250 кг, Крупа ячнева (деталізований код дк 021:2015:15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур) - 350 кг, Крупа гречана (деталізований код дк 021:2015:15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур) - 400 кг, Крепа пшенична (деталізований код дк 021:2015:15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур) - 300 кг, Рис (деталізований код дк 021:2015:15614000-5 - Рис оброблений) - 200 кг, Крупа пшоно (деталізований код дк 021:2015:15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур) - 150 кг, Крупа вівсяна Геркулес (деталізований код дк 021:2015:15613100-9 - Вівсяна крупа) - 500 кг, Борошно пшеничне в/г (деталізований код дк 021:2015:15612100-2 - Борошно пшеничне) - 140 кг
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 46 035 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | 46035 UAH |
9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2021
Документи замовника
21 січня 2021 11:33
|
Електронний підпис |