Проведення лабораторних випробувань, вимірювань, досліджень та експертиз під час здійснення державного контролю (нагляду) готових харчових страв на калорійність, мікробіологічні показники
Сума
48 000 UAH
UA-P-2024-02-26-004993-c ● ea67cfc2054549cf86c8652fdfd861ee
Оголошено тендер
Опубліковано: 26 лютого 2024 15:30
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40309748
3. Місцезнаходження:
Україна,
Рівненська область,
Рівне,
33025,
Малорівненська, 91
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Проведення лабораторних випробувань, вимірювань, досліджень та експертиз під час здійснення державного контролю (нагляду) готових харчових страв на калорійність, мікробіологічні показники
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 73110000-6 — Дослідницькі послуги
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 48 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | Кошти державного бюджету України | 48000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
лютий, 2024
11. Примітки: Процедура закупівлі: відкриті торги відповідно до Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 за № 1178 ( в редакції постанови КМУ від 12 травня 2023 №471)
Документи замовника
26 лютого 2024 15:31
|
Електронний підпис |