М’ясо згідно коду ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (номенклатурні позиції: Свинина охолоджена згідно коду ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина, яловичина охолоджена згідно коду ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина, філе куряче охолоджене згідно коду ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина)
Сума
228 000 UAH
UA-P-2023-09-29-001487-c ● e329068b078f4fb6b6247a698f050c0a
Оголошено тендер
Опубліковано: 29 вересня 2023 11:47
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: КЗ Софіївсько-Борщагівський ЗДО "ЛЕВЕНЯТКО"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #44983517
3. Місцезнаходження:
Україна,
Київська область,
Софіївська Борщагівка,
08147,
Україна, Київська область, Бучанський район, с. Софіївська Борщагівка, вул. Райдужна, буд. 143
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
М’ясо згідно коду ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (номенклатурні позиції: Свинина охолоджена згідно коду ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина, яловичина охолоджена згідно коду ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина, філе куряче охолоджене згідно коду ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина), Свинина охолоджена - 300 кілограм, Яловичина охолоджена - 200 кілограм, Філе куряче охолоджене - 700 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 228 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | Оплата здійснюється за фактично поставлений товар згідно з накладними (або видатковими накладними) протягом 10 банківських днів з дати постачання товару за наявності надходження відповідних бюджетних коштів на рахунках Замовника. | 228000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
вересень, 2023
Документи замовника
29 вересня 2023 12:36
|
Електронний підпис |
29 вересня 2023 11:53
|
Електронний підпис |
29 вересня 2023 11:55
|
протокол (1).pdf |