п.35 Визнач. загальн. Колі-форм, індексу ЛКП, бактерій групи кишк. палички (БГКП) в харч. прод., воді, сиров. п. 36 Визнач загальної кільк. мезофільних аеробних та факультат.- анаеробних мікроорг. в об'єк. серед. п. 38 Визначення бактерій Enterobacteriaceae, сальмонел, патогенних вібріонів, ентерококів, зол. п. 311 Висновок лікаря за результатами лабораторно-інструментальних вимірів та досліджень . п. 54 Виявлення та визначення яєць та личинок гельмінтів, цист, ооцист кишкових патогенних найпростійш. п. 288 Визначення показників мікроклімату (швидкості руху повітря, вологості повітря або температури) п. 12 Виявлення бактеріал.забруднен.середов.життєд.людини мет. змивів на бактерії груп. киш.палички. п. 98 Розрахунок та визначення калорійності готових страв. п. 295 Визначення рівня освітленості, яскравості або блискучості поверхні. п. 111 Визначення якості термічної обробки в м'ясних та рибних виробах.
Сума
2 972,67 UAH
UA-P-2022-02-14-000949-a ● df9956d3217c4fb1b78460229c249c5b
Оголошено тендер
Опубліковано: 14 лютого 2022 11:24
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Житомирський дошкільний навчальний заклад №52
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #20415708
3. Місцезнаходження:
Україна,
Житомирська область,
місто Житомир,
10020,
вулиця Вільський Шлях, будинок 11-а
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
п.35 Визнач. загальн. Колі-форм, індексу ЛКП, бактерій групи кишк. палички (БГКП) в харч. прод., воді, сиров. п. 36 Визнач загальної кільк. мезофільних аеробних та факультат.- анаеробних мікроорг. в об'єк. серед. п. 38 Визначення бактерій Enterobacteriaceae, сальмонел, патогенних вібріонів, ентерококів, зол. п. 311 Висновок лікаря за результатами лабораторно-інструментальних вимірів та досліджень . п. 54 Виявлення та визначення яєць та личинок гельмінтів, цист, ооцист кишкових патогенних найпростійш. п. 288 Визначення показників мікроклімату (швидкості руху повітря, вологості повітря або температури) п. 12 Виявлення бактеріал.забруднен.середов.життєд.людини мет. змивів на бактерії груп. киш.палички. п. 98 Розрахунок та визначення калорійності готових страв. п. 295 Визначення рівня освітленості, яскравості або блискучості поверхні. п. 111 Визначення якості термічної обробки в м'ясних та рибних виробах.
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 85145000-7 — Послуги медичних лабораторій
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 2 972,67 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 2972.67 UAH |
9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
лютий, 2022
11. Примітки: Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
Документи замовника
14 лютого 2022 11:25
|
Електронний підпис |