ДК 021:2015 :15110000-2 М’ясо. Печінка яловича сухої заморозки, тушки курей охолоджені
Сума
364 600 UAH
UA-P-2024-01-19-002306-b ● df84d35d6e6c4af4bb8c2c69ae07bea4
Оголошено тендер
Опубліковано: 19 січня 2024 11:16
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №7" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #01985995
3. Місцезнаходження:
Україна,
Дніпропетровська область,
місто Кривий Ріг,
50089,
ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
ДК 021:2015 :15110000-2 М’ясо. Печінка яловича сухої заморозки, тушки курей охолоджені, Печінка яловича сухої заморозки - 700 кілограм, Тушки курей охолоджені - 3700 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2610 — Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 364 600 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | Закупівля згідно плану використання бюджетних коштів на 2024рік | 286300 UAH |
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | Закупівля за кошти НСЗУ | 78300 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2024
11. Примітки: Закупівля здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178 "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування" (зі змінами й доповненнями)
Документи замовника
19 січня 2024 11:27
|
Електронний підпис |
19 січня 2024 11:16
|
Електронний підпис |