Оброблені фрукти та овочі
Сума
36 456,99 UAH
UA-P-2022-01-25-004162-c ● cb3e3f7c8de04c3598a10ca25c4cb8ee
Оголошено тендер
Опубліковано: 25 січня 2022 21:33
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 38 «СВІТАНОК» ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #33842733
3. Місцезнаходження:
Україна,
Хмельницька область,
місто Хмельницький,
29017,
вул. Свободи, 12б
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Оброблені фрукти та овочі, Томатна паста - 60 кг, Сухофрукти в асортименті - 200 кг, Зелений горошок консервований - 140 кг, Повидло вагове фруктове в асортименті - 118 кг, Огірок квашений - 100 кг, Капуста квашена - 100 кг, Кукурудза консервована - 54 кг, Квасоля консервована - 45 кг, Родзинки - 15 кг
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
ДК021-2015: 15331428-3 — Томатний соус
ДК021-2015: 15332410-1 — Сухофрукти
ДК021-2015: 15331462-3 — Консервований горох
ДК021-2015: 15332200-6 — Джеми та мармелади; фруктові желе; фруктові чи горіхові пюре та пасти
ДК021-2015: 15331130-7 — Квасоля, горох, перець овочевий, помідори та інші овочі
ДК021-2015: 15331461-6 — Консервована квашена капуста
ДК021-2015: 15331000-7 — Оброблені овочі
ДК021-2015: 15331463-0 — Консервована квасоля
ДК021-2015: 15332419-4 — Родзинки без кісточок
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 36 456,99 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 14582.8 UAH | |
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | 21874.19 UAH |
9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2022
Документи замовника
25 січня 2022 21:34
|
Електронний підпис |