Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг, Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг
Сума
3 750 UAH
UA-P-2023-10-24-005566-c b96aafe039e148c48b08a6b36df7b09e
Оголошено тендер
Опубліковано: 24 жовтня 2023 19:18
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Інформація про замовника

1. Найменування: Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #22061509
3. Місцезнаходження: Україна, Житомирська область, місто Житомир, 10005, вулиця Старочуднівська, будинок 4-а
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг, Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 3 750 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 3750 UAH

9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: жовтень, 2023

11. Примітки: Затверджено 23.10.2023. Джерело фінансування закупівлі – кошти місцевого бюджету. Місцезнаходження - 10005, Житомирська обл., місто Житомир, вул. Старочуднівська, будинок 4-А. Категорія замовника – пункт 3 частина 4 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Закупівля відповідно до постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р.

Документи замовника

24 жовтня 2023 19:19
Електронний підпис