ДК 021:2015 – 15111100-0 «яловичина» - м'ясо яловичини м’якоть охолоджене; ДК 021:2015 - 15114000-0 «Потрухи» - печінка яловичини заморожена
Сума
2 190 000 UAH
UA-P-2020-12-02-003396-b ● add0aa9ae9124759aecc5c1cb76230c6
Оголошено тендер
Опубліковано: 02 грудня 2020 11:14
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ ДОВГИНЦІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ В МІСТІ РАДИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #04544501
3. Місцезнаходження:
Україна,
Дніпропетровська область,
місто Кривий Ріг,
50086,
ВУЛИЦЯ ДНІПРОВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 16
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
ДК 021:2015 – 15111100-0 «яловичина» - м'ясо яловичини м’якоть охолоджене; ДК 021:2015 - 15114000-0 «Потрухи» - печінка яловичини заморожена, м'ясо яловичини м’якоть охолоджене - 12000 кілограми, печінка яловичини заморожена - 6000 кілограми
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
ДК021-2015: 15111100-0 — Яловичина
ДК021-2015: 15114000-0 — Потрухи
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 2 190 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | за наявності бюджетного фінансування | 2190000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
грудень, 2020
11. Примітки: Місцезнаходження замовника - 50086, Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, вулиця Дніпровське шосе, будинок 16. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пп. 3 п.1ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі – процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень. Застосовані критерії оцінки - Оцінка цінових пропозиції Учасників здійснюється за єдиним критерієм – ціна пропозиції (з урахуванням всіх податків, зборів та інших обов’язкових платежів, які сплачує Учасник). Питома вага критерію – 100%. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.
Документи замовника
02 грудня 2020 11:17
|
Електронний підпис |