Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624, 1 кг, Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010, 1 кг, Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг, Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг
Сума
11 800 UAH
UA-P-2024-03-01-014317-a ● a932f58fa3d0434bbfb892737b4c2f5c
Оголошено тендер
Опубліковано: 01 березня 2024 18:01
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: Житомирський заклад дошкільної освіти №1 Житомирської міської ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #43712106
3. Місцезнаходження:
Україна,
Житомирська область,
Житомир,
10004,
вул. Гетьмана-Самойловича, 16
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624, 1 кг, Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010, 1 кг, Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг, Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 11 800 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 11800 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2024
11. Примітки: Затверджено 01.03.2024. Закупівля відповідно до Постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р. Джерело фінансування закупівлі – кошти місцевого бюджету. Місцезнаходження замовника: 10004, Житомирська обл., місто Житомир, вулиця Гетьмана Самойловича, будинок 16.. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»
Документи замовника
01 березня 2024 18:02
|
Електронний підпис |