Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений;
Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене
Сума
213 000 UAH
UA-P-2021-02-01-015055-a ● a74faaf2f65241499309b1d5e2612ee4
Оголошено тендер
Опубліковано: 01 лютого 2021 19:54
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Комунальний заклад "Полтавський обласний науковий ліцей- інтернат ІІ-ІІІ ступенів імені А. С. Макаренка Полтавської обласної ради"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #24567467
3. Місцезнаходження:
Україна,
Полтавська область,
с. Ковалівка,
38701,
вул. музей Макаренка,1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений;
Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 213 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене | 213000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2021
Документи замовника
16 березня 2021 16:30
|
Електронний підпис |
24 лютого 2021 19:28
|
Електронний підпис |
01 лютого 2021 19:55
|
Електронний підпис |