Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене
Сума
213 000 UAH
UA-P-2021-02-01-015055-a a74faaf2f65241499309b1d5e2612ee4
Оголошено тендер
Опубліковано: 01 лютого 2021 19:54
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2021 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Комунальний заклад "Полтавський обласний науковий ліцей- інтернат ІІ-ІІІ ступенів імені А. С. Макаренка Полтавської обласної ради"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #24567467
3. Місцезнаходження: Україна, Полтавська область, с. Ковалівка, 38701, вул. музей Макаренка,1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 213 000 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина) свіжо – охолоджене, м'ясо свинини (гуляш) свіжо – охолоджене, серце свиняче свіжо-охолоджене, сало бокове без шкіри свиняче свіжо-охолоджене; м'ясо яловичини вищого ґатунку (тазостегнова частина) свіжо-охолоджене, печінка яловича свіжо-охолоджена, язик яловичий свіжо-охолоджений; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка) свіжо-охолоджене, філе куряче свіжо-охолоджене, стегно куряче свіжо-охолоджене 213000 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: березень, 2021

Документи замовника