Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” 03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи (Капуста свіжа білокачанна, морква, цибуля, буряк, помідори свіжі, огірки свіжі, пекінська капуста, перець червоний солодкий, банани, яблука, персики, мандарини, абрикоси, виноград Кишмиш)
Сума
617 650 UAH
UA-P-2024-02-09-002010-b a20a1d89902d492b840433ef4fd3e765
Оголошено тендер
Опубліковано: 09 лютого 2024 11:09
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: КЗ Софіївсько-Борщагівський ЗДО "ЛЕВЕНЯТКО"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #44983517
3. Місцезнаходження: Україна, Київська область, Софіївська Борщагівка, 08147, Україна, Київська область, Бучанський район, с. Софіївська Борщагівка, вул. Райдужна, буд. 143
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” 03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи (Капуста свіжа білокачанна, морква, цибуля, буряк, помідори свіжі, огірки свіжі, пекінська капуста, перець червоний солодкий, банани, яблука, персики, мандарини, абрикоси, виноград Кишмиш)

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 617 650 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет Оплата здійснюється за фактично поставлений товар згідно з накладними (або видатковими накладними) протягом 10 банківських днів з дати постачання товару за наявності надходження відповідних бюджетних коштів на рахунках Замовника 617650 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: лютий, 2024

Документи замовника

09 лютого 2024 11:11
Електронний підпис
09 лютого 2024 11:09
Протокол овочі фрукти.pdf