М’ясо (Філе куряче, куряча тушка (бройлер), куряче стегно, яловичина охолоджена, свинина охолоджена нежирна) Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2
Сума
260 000 UAH
UA-P-2023-01-27-004606-b 9db720fb53ab4261aa42f5583e4f5584
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 січня 2023 13:26
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2023 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Бродівський заклад дошкільної освіти № 9 Бродівської міської ради Львівської області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #22354069
3. Місцезнаходження: Україна, Львівська область, Броди, 80600, Коновальця, 1а
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: М’ясо (Філе куряче, куряча тушка (бройлер), куряче стегно, яловичина охолоджена, свинина охолоджена нежирна) Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2, Яловичина охолоджена - 300 кілограм, Філе курки - 500 кілограм, Куряче стегно - 300 кілограм, Свинина охолоджена нежирна - 500 кілограм, Куряча тушка (бройлер) - 200 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
ДК021-2015: 15111100-0 — Яловичина
ДК021-2015: 15112130-6 — Курятина
ДК021-2015: 15113000-3 — Свинина

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 260 000 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет М’ясо (Філе куряче, куряча тушка (бройлер), куряче стегно, яловичина охолоджена, свинина охолоджена нежирна) Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2 260000 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: січень, 2023

Документи замовника

27 січня 2023 13:27
Електронний підпис