Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі(вишня свіжоморожена без кісточки,суміш фруктово-ягідна, заморожена)
Сума
59 800 UAH
UA-P-2024-04-30-001383-a 9d4b9ff710dd4a30917530bdbb4edefb
Оголошено тендер
Опубліковано: 30 квітня 2024 09:36
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Інформація про замовника

1. Найменування: Комунальний заклад "Вознесенська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #04590139
3. Місцезнаходження: Україна, Миколаївська область, Вознесенськ, 56501, вул. Пушкінська , 30
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі(вишня свіжоморожена без кісточки,суміш фруктово-ягідна, заморожена), вишня свіжоморожена без кісточки - 230 кілограм, суміш фруктово-ягідна, заморожена - 230 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 59 800 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 59800 UAH

9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: квітень, 2024

11. Примітки: Постачальник зобов’язаний передавати Товар Покупцю дрібними партіями, відповідно до замовлень Покупця, три рази на тиждень з 8:00 до 12.00. Кожна окрема партія Товару має бути поставлена Покупцю протягом 2 робочих днів з моменту отримання заявки від відповідальної особи Покупця засобом телефонного зв’язку. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Покупця та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

Документи замовника

30 квітня 2024 09:38
Електронний підпис