ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221, 1кг).
Сума
222 000 UAH
UA-P-2025-01-10-015042-a ● 98760e65c15a4d7d828e272d47c8291b
Оголошено тендер
Опубліковано: 10 січня 2025 21:29
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: ВІКТОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189831
3. Місцезнаходження:
Україна,
Черкаська область,
с. Вікторівка,
20014,
ВУЛИЦЯ І.Франка, будинок 3
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221, 1кг).
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03210000-6 — Зернові культури та картопля
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 222 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 222000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2025
Документи замовника
10 січня 2025 21:29
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
10 січня 2025 21:29
|
Протокол картопля 2025.pdf |
Обґрунтування закупівлі
10 січня 2025 21:29
|
Вид процедури закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
Розгорнути
Згорнути
Розмір бюджетного призначення: 222000.00 грн. з ПДВ ( згідно фактичної потреби) Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 222000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами. Кількість необхідного товару визначена з урахуванням залишку товару, норм харчування та кількості підопічних. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання— по 31.12.2025 року Якісні та технічні характеристики заявлених продуктів харчування зазначені з урахуванням реальних потреб установи та оптимального співвідношення ціни та якості. |