ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221, 1кг).
Сума
222 000 UAH
UA-P-2025-01-10-015042-a 98760e65c15a4d7d828e272d47c8291b
Оголошено тендер
Опубліковано: 10 січня 2025 21:29
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Інформація про замовника

1. Найменування: ВІКТОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189831
3. Місцезнаходження: Україна, Черкаська область, с. Вікторівка, 20014, ВУЛИЦЯ І.Франка, будинок 3
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня, клас перший, ДСТУ 9221, 1кг).

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03210000-6 — Зернові культури та картопля

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 222 000 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 222000 UAH

9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: січень, 2025

Документи замовника

Обґрунтування закупівлі

10 січня 2025 21:29
Вид процедури закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
Розмір бюджетного призначення: 222000.00 грн. з ПДВ ( згідно фактичної потреби)
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 222000,00 грн.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами. Кількість необхідного товару визначена з урахуванням залишку товару, норм харчування та кількості підопічних.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання— по 31.12.2025 року
Якісні та технічні характеристики заявлених продуктів харчування зазначені з урахуванням реальних потреб установи та оптимального співвідношення ціни та якості.
Розгорнути Згорнути