ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 15510000-6 Молоко та вершки ( молоко)
Сума
66 279,60 UAH
UA-P-2025-02-14-000518-a ● 982fa54570ac449daa8221aa3f279d7e
Оголошено тендер
Опубліковано: 14 лютого 2025 08:40
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: Комунальний заклад "Вознесенська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #04590139
3. Місцезнаходження:
Україна,
Миколаївська область,
Вознесенськ,
56501,
вул. Пушкінська , 30
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 15510000-6 Молоко та вершки ( молоко), молоко - 1299.6 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15510000-6 — Молоко та вершки
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 66 279,60 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 66279.6 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
лютий, 2025
11. Примітки: Постачальник зобов’язаний передавати Товар Покупцю дрібними партіями, відповідно до замовлень Покупця, три рази на тиждень з 8:00 до 12.00. (5-10 кілограм). Кожна окрема партія Товару має бути поставлена Покупцю протягом 2 робочих днів з моменту отримання заявки від відповідальної особи Покупця засобом телефонного зв’язку або електронною поштою. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Покупця та мати супроводжувальні документи, що,підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів. Постачальник зобов’язаний мати матеріально-технічне забезпечення, необхідне для виконання даного Договору (обладнання, що дозволяє зберігати весь обсяг Товару, складські приміщення, придатні для зберігання певного виду товарів, транспорт для транспортування з урахуванням фізико-хімічних властивостей товару), а також кваліфікований персонал, який має особисті медичні книжки, і пройшов гігієнічну підготовку в установленому порядку.
Документи замовника
14 лютого 2025 08:43
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
14 лютого 2025 08:43
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
14 лютого 2025 08:43
|
Електронний протокол річного плану |