Сік фруктовий (в асортименті)
Сума
288 120 UAH
UA-P-2025-03-05-004614-a ● 85a1a8a342f041919e35ce35cd3e0cef
Оголошено тендер
Опубліковано: 05 березня 2025 10:45
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Любецький психоневрологічний інтернат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189914
3. Місцезнаходження:
Україна,
Чернігівська область,
Чернігівський район, селище Пересаж,
15088,
вул. Квітнева, будинок 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Сік фруктовий (в асортименті)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
ДК021-2015: 15321000-4 — Фруктові соки
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 288 120 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 288120 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2025
11. Примітки: Сік фруктовий ( в асортименті) (код за ЄЗС ДК 021:2015:15320000-7 Фруктові та овочеві соки)
1. Найменування замовника: Любецький психоневрологічний інтернат Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації .
1.1.Місцезнаходження замовника: Україна, 15088; Чернігівська область, Чернігівський район,селище Пересаж,вул..Квітнева,1 .
1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб , фізичних осіб-підприємців та громадських формувань : 03189914.
1.3.Категорія замовника : 3 (підприємства,установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону).
Документи замовника
05 березня 2025 10:55
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
Обґрунтування закупівлі
05 березня 2025 10:54
|
Закупівля продуктів харчування здійснюється відповідно до потреб Любецького психоневрологічного інтернату на 2025 рік та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері харчування та оптимального співвідношення ціни та якості.
|