Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143; 15110000-2 – М'ясо (ДК 021:2015 15112130-6 Курятина) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
Сума
912 800 UAH
UA-P-2024-01-18-002233-b ● 82a4fa8c667d47b5ab253765b6efa507
Оголошено тендер
Опубліковано: 18 січня 2024 11:31
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НЕДОБОЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #41083319
3. Місцезнаходження:
Україна,
Чернівецька область,
с. Недобоївці,
60035,
вул.Головна, будинок 28а
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143; 15110000-2 – М'ясо (ДК 021:2015 15112130-6 Курятина) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143 - 5600 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
ДК021-2015: 15112130-6 — Курятина
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 912 800 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | кошти місцевого бюджету | 912800 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2024
Документи замовника
18 січня 2024 11:32
|
Електронний підпис |
18 січня 2024 11:32
|
Електронний підпис |
18 січня 2024 11:31
|
Електронний підпис |
Обґрунтування закупівлі
18 січня 2024 11:31
|
Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.
Розгорнути
Згорнути
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro. |