Капітальний ремонт приміщення їдальні Березанського ліцею №4 Березанської міської ради Київської області за адресою: вул. Академіка Дородніцина, 8, м. Березань, Броварського р-ну, Київської обл. Коригування (код ДК 021:2015-45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація)
Сума
18 686 970 UAH
UA-P-2024-09-27-000342-a 7c964ab3558a4ee5a139e68a96f0f21e
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 вересня 2024 08:37
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: ВІДДІЛ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА БЕРЕЗАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #45185332
3. Місцезнаходження: Україна, Київська область, м.Березань, 07541, вул. Героїв Небесної Сотні, 4
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщення їдальні Березанського ліцею №4 Березанської міської ради Київської області за адресою: вул. Академіка Дородніцина, 8, м. Березань, Броварського р-ну, Київської обл. Коригування (код ДК 021:2015-45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація)

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 3132 — Капітальний ремонт інших об’єктів

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 18 686 970 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 3811770 UAH
Інше Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень 14875200 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: вересень, 2024

Документи замовника

27 вересня 2024 08:39
Електронний підпис

Обґрунтування закупівлі

27 вересня 2024 08:39
Закупівля робіт капітального ремонту харчоблоку проводиться з метою комплексної модернізації та технологічного переоснащення харчоблоку закладу освіти, в основі яких лежить сучасний технологічний процес, що забезпечує дотримання норм виробництва безпечної продукції та приготування якісної і безпечної їжі в асортименті.