Капітальний ремонт приміщення їдальні Березанського ліцею №4 Березанської міської ради Київської області за адресою: вул. Академіка Дородніцина, 8, м. Березань, Броварського р-ну, Київської обл. Коригування (код ДК 021:2015-45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація)
Сума
18 686 970 UAH
UA-P-2024-09-27-000342-a ● 7c964ab3558a4ee5a139e68a96f0f21e
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 вересня 2024 08:37
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: ВІДДІЛ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА БЕРЕЗАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #45185332
3. Місцезнаходження:
Україна,
Київська область,
м.Березань,
07541,
вул. Героїв Небесної Сотні, 4
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Капітальний ремонт приміщення їдальні Березанського ліцею №4 Березанської міської ради Київської області за адресою: вул. Академіка Дородніцина, 8, м. Березань, Броварського р-ну, Київської обл. Коригування (код ДК 021:2015-45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 3132 — Капітальний ремонт інших об’єктів
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 18 686 970 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 3811770 UAH | |
Інше | Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень | 14875200 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
вересень, 2024
Документи замовника
27 вересня 2024 08:39
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
Обґрунтування закупівлі
27 вересня 2024 08:39
|
Закупівля робіт капітального ремонту харчоблоку проводиться з метою комплексної модернізації та технологічного переоснащення харчоблоку закладу освіти, в основі яких лежить сучасний технологічний процес, що забезпечує дотримання норм виробництва безпечної продукції та приготування якісної і безпечної їжі в асортименті.
|