ДК 021:2015 CPV:15530000-2 Вершкове масло
Сума
176 874 UAH
UA-P-2024-03-12-009547-a 67b4f60622254858b6a1a0e747168794
Оголошено тендер
Опубліковано: 12 березня 2024 14:05
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "КРИВОРІЗЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #35159327
3. Місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, 50045, вул. Туполєва буд. 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 CPV:15530000-2 Вершкове масло , Масло вершкове селянське фасоване 73% жиру - 492 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15530000-2 — Вершкове масло

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 176 874 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Державний бюджет України 176874 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: березень, 2024

Документи замовника

Обґрунтування закупівлі

12 березня 2024 14:05
Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі було здійснено згідно Постанови КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», а саме на підставі Додатків 5,6,8 та на підставі інформації щодо кількісного складу курсантів коледжу та студентів пільгових категорій, які навчаються за державним замовленням станом на 12 березня 2024 року був проведений розрахунок потреб. Ціна за одиницю товару було взято за результатами цінового моніторингу (рівень роздрібних цін на ринку міста Кривий Ріг).
Виходячи з вище сказаного: Розмір бюджетних призначень дорівнює норми харчування по постанові* кількість курсантів* кількість днів харчування* вартість за одиницю товару.
Розгорнути Згорнути